...
Napisał(a)
Jasne tabsy to zly znak...
.A tak serio mowiac mialem alchemie w dwuch wersjach. Jedna miala tabsy wlasnie rozowe jasne i stezenie miala pomiedzy ok 0-4mg zamiast 10mg a pozniej mialem dobra ktora miala prawie czerwone tabsy i tam stezenie wachalo sie od 6 do 9mg nawet i to byl dobry temat. Sprawdzane w laboratorium wiec bez wkret...

...
Napisał(a)
no wlasnie mam 2 sloiczki tego wina jedno otworzylem i jasne dosc.
btw jadl juz ktos scantel?
Zmieniony przez - Center88 w dniu 2008-04-10 13:02:08
btw jadl juz ktos scantel?
Zmieniony przez - Center88 w dniu 2008-04-10 13:02:08
...
Napisał(a)
A masz na ktoryms nibieski nadruk na tym kapslu ?? Jezeli tak to pewnie tam bedziesz mial te prawie czerwone tabsy i one sa git. Jezeli jasne to musisz liczyc je jako 2mg srednio.
...
Napisał(a)
Co ma barwnik do stezenia
) Cwoki, przeciez wino czyste jest biale co widac po wersji inject a to ze alchemi barwila tabsy barwnikiem sporzywczym to inna sprawa.

Born To Win
...
Napisał(a)
No zartowalem ze jasne to ****owe, ale w przypadku alchemi to sie sprawdzilo i w kazdym co ma jakis kolor ta wersja mogla by sie sprawdzic ze ciemniejsze maja wieksze stezenie. Wyslijcie mi 100 stanoxa to sprawdze ile ma 

...
Napisał(a)
To ja tez poprosze jak juz slecie
Zmieniony przez - ELVIS w dniu 2008-04-11 00:46:23

Zmieniony przez - ELVIS w dniu 2008-04-11 00:46:23
Born To Win
...
Napisał(a)
jw ?
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Pozytywne znajomi zajadaja i slyszalem same pochlebne opinie wiec warto poki co 

...
Napisał(a)
ile mg. dziennie zajadają? tez mam dostep do tego winka i zastanawiam sie czy nie zrobic zapasu póki klepie..
ONLY GOD CAN JUDGE ME!!
Polecane artykuły