opisze moja krotka przygode z tym srodkiem
niedawno mialem probke(2 kapsolki) spalacza
Venom Hyperdrive 3.0 z firmy ALRI
sklad: 1kapsolka
Vitamin B12 (cyanocobalamin): 200mcg
Unique Proprietary Matrix: 400mg
Cocoamine 3.0™ (cocoa extract), Guarana extract (99% xanthines), Hoodia gordonii, R-Alpha Lipoic Acis, 5-Hydroxy L-Tryptophan, Guggul Extract (Commiphoria mukul) (2.5% Guggulsterones), Rhodiola rosea root extract, Tyrosine Ethyl Ester, Propionyl-Carnitine Ethyl Ester, Vitaberine (thiamine trisulfide), Red Pepper Extract (Capsiate).
wziolem to kiedys ze 30 min przed treningiem ,ale niezauwazylem ze jedna porcja to 1 kapsolka-mysle dali 2 kapsolki to pewnie jedna porcja
no ale patrze na sklad i mysle takie cos to mnie raczej niepobudzi do treningu dolozylem wiec kilka gram tauryny + 200mg kofeiny
jak zaczynalem trening to sie wlasnie wszystko rozkrecilo,pobudzony bylem niesamowicie mocno po tym( power na maxa konkretny)
seria za seria robilem praktycznie bez odpoczynkow
trening pieknie zrobilem,po teningu ciagle energia duza byla-ogolnie to mialem kilka godzin takiego dobrego powera,pozniej jak dzialanie slablo to niewiedzialem czy jestem tak bardzo zmeczony czy tak bardzo naladowany energia-jakies dziwne dzialanie
wziolem to ok 17:00 i do 1 w nocy to mi jakos tak przelecialo ze myslalem ze z 1 godzina minela a w tym czasie zrobilem tylko trening i pozniej tylko przed kompem siedzialem
polozylem sie spac o 1:00 bo mi sie wydawalo ze zmeczony jestem,zasnac jednak niemoglem-pewnie z 50 razy z boku na bok sie poprzekrecalem patrze na zegarek a tu juz 5:00 rano byla
wkrutce pozniej zasnolem,wstalem po jakichs 5 godzinach i odziwo bardzo wypoczety bylem lecz w bani czuc jeszcze troszke bylo dzialanie Venom''a
pozniej sie przyjrzalem i na opakowaniu takimi literkami miniaturowymi napisane bylo ze niestosowac po 17:00
ogolnie to dzialanie na organizm bardzo dziwne,ale fakt tez ze za pozno i za duzo tego wziolem a i doprawilem jeszcze kofeina
tak wiec trzymalo mnie ok 12 godzin po tym,pozniej poszukalem troche opini o tym spalaczu i niektorzy ludzie pisali ze tez do 12 godzin dzialanie czuli
podsumowujac: opinie sa bardzo podzielone ,wiekszosc ludzi zgadza sie ze na spalenie tluszczu - obnizenie apetytu jest to bardzo dobry srodek,lecz efekty uboczne sa za silne(glownie problemy z zasnieciem)
ja pewnie wiecej Venoma probowac niebede,choc poczatkowo dzialanie jest naprawde extra to pozniej zjazd jest zamocnny(przynajmniej dla mnie)
Zmieniony przez - anabolX w dniu 2006-12-14 07:18:40