WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

USA - Co kupować ??!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 452904

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 5431 Wiek 46 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 32825
wejdź na polamer.pl czy jakoś tak. To firma oferująca przesyłki z USA do polski, która dobrze kombinuje

Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować.
Resztę traktuj jak kupę gówna,
a jeżeli musisz paść,
to z dymiącym rewolwerem.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1993 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 29121
Jak narazie cicho o suplach z tej firmy(revolutions) w USA

Salix ta stronka jest fajna ,ceny nizsze niz fast,czesto promocjie no i wysylaja do europy napewno
http://www.massnutrition.com/index.cfm

koszt paczki do 15 kg to zalezy czy sklep by Ci wysylal czy masz kogos w USA i ta osoba by Ci wyslala

jesli sklep bezposrednio by Ci wyslal to napisac bys musial do nich jakke ewentualne koszty wysylki

a jak ktos zrodziny lub znajomy Ci wysyla to cenycos podobnego jak na tej stronie co Don podal
dokladnie tu cennik masz http://www.polamerusa.com/cennik wysylka paczek.aspx

Zmieniony przez - anabolX w dniu 2006-12-13 18:13:03
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 4066 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 45993
ok dobra stronke dales.dzieki.
Nie mam nikogo w stanach obecnie wiec bede musial kupic przez jakis sklep.

Zmieniony przez - salix w dniu 2006-12-13 18:15:44

DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!

...
Napisał(a)
Początkujący
no to sklep Ci wysle bezposrednio do Ciebie towar
tylko sie najpierw wlasnie dowiedz jak z ta cena za przesylke ile chca bo niektore sklepy biora czasami wiecej za przesylke niz caly zamawiany towar jest wart.

pzdr.

Zmieniony przez - anabolX w dniu 2006-12-13 18:21:15
...
Napisał(a)
Znawca
doczytalem sie ze przez polamerusa mozna kupic sobie towar w usa a oni ci go przetransportuja do polski....taka opcja byla by najlepsza.Zadzwonie do nich niedlugo i sie zapytam jak to ma wygladac.

Zmieniony przez - salix w dniu 2006-12-13 18:29:47

...
Napisał(a)
Początkujący
a no jest taka opcja-nawet ciakawe to jest
bo napewno przesylka Ci wtedy wyjdzie taniej niz bezposrednio ze sklepu
do Ciebie

Zmieniony przez - anabolX w dniu 2006-12-13 18:44:23
...
Napisał(a)
Seewy Piękny Zbyszek
Ekspert
Szacuny 118 Napisanych postów 21032 Wiek 42 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 208598
salix - jak bedizesz cos wiedzial
to opisz tu wszystko

FITNESS ACADEMY King Square Kraków

"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."

...
Napisał(a)
Znawca
Bede dzwonil najprawdopodobniej jutro,jak sie dowiem to napisze.

...
Napisał(a)
Początkujący

opisze moja krotka przygode z tym srodkiem

niedawno mialem probke(2 kapsolki) spalacza Venom Hyperdrive 3.0 z firmy ALRI

sklad: 1kapsolka
Vitamin B12 (cyanocobalamin): 200mcg

Unique Proprietary Matrix: 400mg
Cocoamine 3.0™ (cocoa extract), Guarana extract (99% xanthines), Hoodia gordonii, R-Alpha Lipoic Acis, 5-Hydroxy L-Tryptophan, Guggul Extract (Commiphoria mukul) (2.5% Guggulsterones), Rhodiola rosea root extract, Tyrosine Ethyl Ester, Propionyl-Carnitine Ethyl Ester, Vitaberine (thiamine trisulfide), Red Pepper Extract (Capsiate).

wziolem to kiedys ze 30 min przed treningiem ,ale niezauwazylem ze jedna porcja to 1 kapsolka-mysle dali 2 kapsolki to pewnie jedna porcja
no ale patrze na sklad i mysle takie cos to mnie raczej niepobudzi do treningu dolozylem wiec kilka gram tauryny + 200mg kofeiny

jak zaczynalem trening to sie wlasnie wszystko rozkrecilo,pobudzony bylem niesamowicie mocno po tym( power na maxa konkretny)
seria za seria robilem praktycznie bez odpoczynkow
trening pieknie zrobilem,po teningu ciagle energia duza byla-ogolnie to mialem kilka godzin takiego dobrego powera,pozniej jak dzialanie slablo to niewiedzialem czy jestem tak bardzo zmeczony czy tak bardzo naladowany energia-jakies dziwne dzialanie

wziolem to ok 17:00 i do 1 w nocy to mi jakos tak przelecialo ze myslalem ze z 1 godzina minela a w tym czasie zrobilem tylko trening i pozniej tylko przed kompem siedzialem

polozylem sie spac o 1:00 bo mi sie wydawalo ze zmeczony jestem,zasnac jednak niemoglem-pewnie z 50 razy z boku na bok sie poprzekrecalem patrze na zegarek a tu juz 5:00 rano byla
wkrutce pozniej zasnolem,wstalem po jakichs 5 godzinach i odziwo bardzo wypoczety bylem lecz w bani czuc jeszcze troszke bylo dzialanie Venom''a

pozniej sie przyjrzalem i na opakowaniu takimi literkami miniaturowymi napisane bylo ze niestosowac po 17:00

ogolnie to dzialanie na organizm bardzo dziwne,ale fakt tez ze za pozno i za duzo tego wziolem a i doprawilem jeszcze kofeina

tak wiec trzymalo mnie ok 12 godzin po tym,pozniej poszukalem troche opini o tym spalaczu i niektorzy ludzie pisali ze tez do 12 godzin dzialanie czuli

podsumowujac: opinie sa bardzo podzielone ,wiekszosc ludzi zgadza sie ze na spalenie tluszczu - obnizenie apetytu jest to bardzo dobry srodek,lecz efekty uboczne sa za silne(glownie problemy z zasnieciem)
ja pewnie wiecej Venoma probowac niebede,choc poczatkowo dzialanie jest naprawde extra to pozniej zjazd jest zamocnny(przynajmniej dla mnie)

Zmieniony przez - anabolX w dniu 2006-12-14 07:18:40
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 5431 Wiek 46 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 32825
hehe, z tego co piszesz to środek ciekawy i warty sprawdzenia, szczególnie przez hardkorowych użytkowników

A skutki uboczne? hmmm na kłopoty z zaśnięciem sa sposoby, np. papierosek z alternatywnym składem (bardziej zielonym niz brązowym)

A powiedz Anaboliksie czy spotkałeś się z produktem o nazwie Jungle Warfare? ten sam producent - ALRI

Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować.
Resztę traktuj jak kupę gówna,
a jeżeli musisz paść,
to z dymiącym rewolwerem.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

mono inkospor'u

Następny temat

Lipcowe Total Rebuild by Jankiel88 pods. str.8

electro
Polecane artykuły