Cześć witam pozwolę trochę się rozpisać na początku. Nazywam się Rafał kiedyś ćwiczyłem bardzo nałogowo dieta treningi itk no ale nie stety zmiana pracy miejsce zamieszkania brak dostępu do własnej siłowni itk i tak z 75kg zrobiło się 97 kg mam pracę bardzo siedząca operator koparki ta waga to na przestrzeni 4 lat zmiana ale wracając do sedna do dużo można pisać dorobiłem się od znajomego rowerku stacjonarnego wiem że jakoś dużo może to nie zmieni ale chciał bym spowrotem uzależnić się jak kiedyś od sportu wystarczy że zauważe już pierwsze efekty a reszta pójdzie sama. Wiem dieta to swoją stron ograniczam przedewszytskim cukier do zera dużo wody i jeść w miarę mało przetworzone jedzenie. Nie inaczej c jakie treningi polecacie na rowerku stacjonarnym nw interewaly zwykle aeroby czy jak mogę zawsze prócz tego dorzucić jakieś treningi w domu swego czasu pamiętam że potrafiłem dużo ćwiczeń zrobić to. Warunkach domowych bez siłowni bo potem się jej dorobiłem pompki przysiady brzuchy trica. Dzięki za pomoc i mam nadzieję że mnie zrozumiecie wszystko co pisze jest tylko i wylącznie moja wina ale nigdy nie jest za późno