Witam! Mam pytanie! Moglby ktos powiedziec mi o treningu objętościowym? czyli Po 3 cwiczenia na daną partie ciała a każde z nich po 6-7 seri 12-20 powtórzen> wiecie jakie są efekty takiego treningu i ile czasu powinien on trwać? no i oczywiscie wszystkie + i - takiego podejscia do treningu! pozdrawiam i czekam na info...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
ja stosowałem taki trening, zresztą wracam od czasu do czasu do niego, dobra rzecz; plusy: mimo dużej liczby powtórzeń zawsze wzrasta mi siła, porównywalnie jak na trenie siłowym, mięśnie naciągają węglowodany (musisz jeść ich więcej niż normalnie, tak z 8g/kg masy ciała, chyba że chcesz się rzeźbić)przez co są pełniejsze w wygladzie, masa też wzrasta (raz miałem przyrost 1,5 cm w bicu za miesiąc)no i oczywiście spada body fat, nawet bez aerobów, wzrasta wytrzymalość ogólna i siłowa; minusy- mocno angażuje układ oddechowy (krótkie dosyc przerwy) i zakwasy są niewyobrażalne po pierwszych treningach
...
Napisał(a)
he jestem na początku cyklu i masz rację z tymi zakwasami!! no i ciężary ostro poszły w dół bo przecież na 120 nie zrobię 15 powtórzeń!!
no ale nie załamuję się tym ! jak mówisz że takie postępy są to poświecę 3 miesiące na ten trening i raz w roku postaram się zafundować taki szok umięśnią! dzięki za info! pozdrawiam!

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
HST a bieganie
Następny temat