Witam
Waga : 75
Wzrost : 181
Cel treningowy : Masa
Staż treningowy na siłowni : 3 msc (ogólnorozwojowy)
Uprawiane inne sporty : piłka nożna 4x w tyg
Dostęp do sprzętu (ławka skośna,sztangielki,gryf prosty i łamany oraz drążek)
Dieta : jest
Przeciwskazania medyczne : brak
Zażywane suplementy : MUTANT MASS oraz Horse Power
Na początku napiszę że liczę na życzliwość z waszej strony... od kilku dni szukam odpowiedniego treningu ale nie umiem nic znaleźć dokładnie tego co by mnie zadowoliło. Interesują mnie następujące partie... Klatka,Biceps,Triceps,Przedramię,Naramienne,Plecy i Barki... trening na nogi nie potrzebuję a na brzuch robię 6tkę weidera. Więc moja prośba jest oczywista, proszę o jakiś plan bo szukam kilka dni i wszędzie jest rozpiska z brzuchem i nogami...a chcę to pominąć... z góry wielkie dzięki za wszelkie odp. pozdrawiam :)
Waga : 75
Wzrost : 181
Cel treningowy : Masa
Staż treningowy na siłowni : 3 msc (ogólnorozwojowy)
Uprawiane inne sporty : piłka nożna 4x w tyg
Dostęp do sprzętu (ławka skośna,sztangielki,gryf prosty i łamany oraz drążek)
Dieta : jest
Przeciwskazania medyczne : brak
Zażywane suplementy : MUTANT MASS oraz Horse Power
Na początku napiszę że liczę na życzliwość z waszej strony... od kilku dni szukam odpowiedniego treningu ale nie umiem nic znaleźć dokładnie tego co by mnie zadowoliło. Interesują mnie następujące partie... Klatka,Biceps,Triceps,Przedramię,Naramienne,Plecy i Barki... trening na nogi nie potrzebuję a na brzuch robię 6tkę weidera. Więc moja prośba jest oczywista, proszę o jakiś plan bo szukam kilka dni i wszędzie jest rozpiska z brzuchem i nogami...a chcę to pominąć... z góry wielkie dzięki za wszelkie odp. pozdrawiam :)
Krzysztof Piekarz