Mam pytanko! Treaz zacząłem ładować na masę, szykuję się do cyklu TT I ZMA, ale mam sporą fałdkę tłuszczyku na brzuszku! CZy razem z TT I ZMA można łączyć taką substancję jak Therma Pro,która to jest świetnym termogenikiem?! a może wziąć ją później,tzn. przed sezonem wakacyjnym,żeby wyłączyć trochę smalcu z obiegu?! POzdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
HMB daje przyrosty w postaci suchej masy miesniowej bez tłuszczu! Jednakże jest to proces długotrwały!
...
Napisał(a)
Lepiej oddzielnie, czyli TT i ZMA teraz na masie, a Therma przed wakacjami na rzeźbie. Teraz na masie możesz kontrololować tłuszczyk, robiąc ze 2 x tyg. aeroby - nie przeszkadza.
Doradca w dziale suplementacja
Doradca w dziale suplementacja
...
Napisał(a)
ja na twoim miejscu bym najpierw sie wyrzezbil Therma. Dlaczego? bo miesien odtluszczony szybciej rosnie, przez to ze org. wytwarza wiecej testosteronu...jesli do tego dodasz TT i ZMA po cyklu Thermy to zbudujesz wiecej miesnia i co nawazniejsze zlapiesz mniej tluszczu...
misOO
gg: 949687
misOO
Pozdrawiam
misoo
...
Napisał(a)
DZięki panowie obie uwagi są dobre na swój sposób.............muszę to przemyśleć!!! POzdrawiam
...
Napisał(a)
a o HMB i lkarnitynie to wszyscy zapomnieli?
zmniejszaja brzuch i jednoczesnie popwodują szybszy wzrost masy mięsniowej
MANIJAQ - moderator działu "zdolnosci nadprzyrodzone i cuda"
zmniejszaja brzuch i jednoczesnie popwodują szybszy wzrost masy mięsniowej

...
Napisał(a)
manijaq - zapominasz ze HMB i l-karnityna nie na kazdego dziala..zwlaszcza l-karnityna
"Jutro nigdy nie nadchodzi bo kiedy sie obudzisz jest zawsze dziś..."
W zyciu nie liczy sie cialo i muskuly, wazny jest jeszcze fryz :)
...
Napisał(a)
A HMB opłaca się brać dziennie od 9g wzwyż - przy takich dawkach nie każdego stać na ten suplement.
Pozdro
Be STRONG
Doradca w dziale Suplementacja
Pozdro
Be STRONG
...
Napisał(a)
zion: skad to wiesz ??? probowales oba sposoby ??...to ze kto napisal ze na niego 9g dopiero dziala to nie znaczy ze tak bedzie w kazdym przypadku...akurat ja znam przyklady gdzie po 3 kapsach UN na dzien byly efekty antykataboliczne i spadek tluszczu...
misOO
misOO
Pozdrawiam
misoo
...
Napisał(a)
na mnie l-karnityna podzialala w ten sposob ze przez tydzien brania codziennie 2 tabsy i codzienne robienie brzuszkow spiec itd stracilem 3kilo macka
wiec przynajmniej na takie "patyki" jak ja to dziala

wiec przynajmniej na takie "patyki" jak ja to dziala

...
Napisał(a)
Zion nie musi pisać tego co przetestował, wystarczy, że przeczytał i jego wypowiedź jest słuszna - nie każdy jest takim maniakiem jak ja że łykał już prawie wszystko i na wszystkie sposoby - dlatego uważam, że jak się ma sprawdzone info - to można je podawać nawet jeżeli się osobiście tego nie testowało
PPPpozdro
lucek
PPPpozdro
lucek
...
Napisał(a)
Dzięki Lucek
Ale nie tylko o tym przeczytałem - sam brałem HMB i w dawce 3-4g dzienne nie było efektów wartych wydanych pieniędzy na ten suplement.
Pozdro
Be STRONG

Ale nie tylko o tym przeczytałem - sam brałem HMB i w dawce 3-4g dzienne nie było efektów wartych wydanych pieniędzy na ten suplement.
Pozdro
Be STRONG
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!