Czy można łączyć ze sobą HMB i L-karnitynę a jeśli tak to proszę o poradę w jaki sposób i ile tego dziennie brać?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
18kg to od czerwca mi zleciało , 5 tygodniowo miało znaczyć że 5 razy w tygodniu miałem aeroby plus 3 razy w tygodniu siłownia
...
Napisał(a)
ja łącze HMB Olimpa z L-Karnityną też Olimpa. HMB biorę 6 kaps. (zapomniałem ile ma kaps.) a L-Karnityny biorę 3000 g tj też 6 tabl. Biorę tak już 2 miesiące i schudłem 10 kg. Dodatkowo kupiłem sobie TRECA CLA i Fat Burnera.
...
Napisał(a)
na czczo 2 tab HMB + 2 tabl L-Karnityny + 1 tabl Fat Burnera. Po śniadaniu 2 tabl CLA. Potem ok 30 min przed obiadem 2 tabl L-Karnityny i po obiedzie 2 CLA. Nastepnie ok 40 min przed treningiem 1 tabl Termo fat Burner i po treningu 2 tab. HMB. Przed kolacją 30 min 2 tab L-Karnityny po kolacji 1 tabl CLA i bezpośrednio przed snem 2 tab HMB
...
Napisał(a)
Zainwestuj w diete i samego TFB treca
Hbm i l-karnityne sobie podaruj do tego aeroby i bedziesz mial taki sam efekt jakbys kupil hmb i l-karnityne / nie sa to rewelacyjne srodki ale drogie - nie warte swojej ceny. DIETA + AEROBY + TFB treca.

Siłownia PROGRES - Bytom.
www.pajacyk.pl
...
Napisał(a)
Hmb przed treningiem i przed snem , L karnityne Np. jesli masz 5 posilkow i trenujesz miedzy 4 a 5 posiłkiem to l-karnityne łykaj przed 2 i 3 posiłkiem, ale zgodze sie z przedmówcą całkowicie ,do redukcji tłuszczu muszą być areoby i pożądna, konsekwentna dieta.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
1000 mg karnityny przed aerobami lub treningiem silowym
3000 mg hmb w dawkach podzielnych miedzy posilkami
3000 mg hmb w dawkach podzielnych miedzy posilkami
...
Napisał(a)
Dzięki wszystkim za porady- areoby już są dieta też siłownia też od czerwca spadło mi 18 kg ciała przy l-karnitynie dlatego byłem ciekaw połączenia jej z HMB. Pozdrowionka !!!!
...
Napisał(a)
kiwon to nei zasluga l-karnityny
a w polaczeniu z hmb 

Siłownia PROGRES - Bytom.
www.pajacyk.pl
...
Napisał(a)
wow
minus 18kg na karnitynie
jak połaczysz z hmb to bedziesz robił tyle w miecha
minus 18kg na karnitynie
jak połaczysz z hmb to bedziesz robił tyle w miecha

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dibencozide Magnum - co daje ?
Następny temat