"Sympatia jest czesto wzajemna, Antypatia - zawsze!"
...
Napisał(a)
Prosze o rozpisanie pierwszego cyklu z wymieniona wyzej substancja. Wiem ze trzeba zwiekszac dawke piramidowo i kluc sie co 2 dni ze wzgledu na krotki czas trwania w organizmie. Cynk 100 mg/dziennie. Ile do tego dorzucic Nolvadexu i Clomidu (odblok jest dla mnie tak samo wazny jak sam tesc). Dziekuje.
2
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
"Wiem ze trzeba zwiekszac dawke piramidowo "
to dobrze ze wszystko juz wiesz
to dobrze ze wszystko juz wiesz

1
hihihi
...
Napisał(a)
Cykl na 6 tyg.Strzał co dwa dni (jak masz 5% to jeden dziennie), nolva nie potrzebna, Clomid trzy dni po ostatnim strzale 5x2 i 10x1 (w sumie 20 tab).Pamiętaj o diecie i suplementacji.
Zmieniony przez - Cioś w dniu 2004-08-27 13:54:15
Zmieniony przez - Cioś w dniu 2004-08-27 13:54:15
Cioś
...
Napisał(a)
stała dawka nie tylko jest ok ale jest jedyną słuszną drogą i najlepszą do tego

<<< j**ać hołotę która z psami w komitywie >>>
...
Napisał(a)
piramida byla kiedys po to by sie latwiej odblokowac a teraz jak jest clomid to piramidy nie nalezy stosowac
...
Napisał(a)
stala dawka propa 50mg dziennie, najlepiej przez 7-8 tygodni, po tym jakies 15-20 clomidu zxe wskazaniem na 20
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
Dziekuje za wszystkie konstruktywne i tresciwe wypowiedzi (czyli wszystkie poza ta od Sz.P. Rezun-a). Napisze o efektach za 2 miechy. THX. Niech masa bedzie z wami!
...
Napisał(a)
"piramida byla kiedys po to by sie latwiej odblokowac a teraz jak jest clomid to piramidy nie nalezy stosowac"
znam skądś dokładnie to zdanie chyba z pakera.prv albo skądś innąd! 

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Ja pisalem o piramidzie dlatego ze interesowalem sie tym tematem jakies 2 lata temu... Tak mi zostalo :) A na "pakerze" do dzisiaj jak wejdziesz na "sterydy" to nadal mozesz sie spotkac z "piramidkami". Chyba dawno ta strona nie byla zmieniana... Tak czy inaczej wreszcie wiem co i jak sobie "zarzucic".
...
Napisał(a)
Uriel znasz to bo to byly twoje slowa...
mam nadzieje ze wybaczysz mi to ze nie napisalem kto jest autorem?
mam nadzieje ze wybaczysz mi to ze nie napisalem kto jest autorem?

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!