Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
18
Siema mam pytanie, zamierzam sobie zakupić 200tab winstrolu stanozololu 10 Włoch z LaPharma lub APX labs nie wiem która firma lepsza + 6x200mg/2ml Deca Durabolin Holender z Organonu + 30tab 20mg/tab Nolvadex-d Polak z AstraZeneca na odblok + testosteron prolangatum Polak Jelfa lub testosteron enenthate Iran Aburajhen lub testosteron enenthate Grek Norma. Z tego co czytałem to pierwsze teść (ile strzałów?) póżniej dece durabolin (12 strzałów po 100mg, 200mg na tydzień) a na koniec wino (200tab po 5tab dziennie, jak to brać). co myślicie o tym cyklu, mam jeszcze dostęp do innych odpowiedników tych środków, teścia nie miałem brać ale czytałem że jest konieczny, rozpiszcie ni jak to mam brać, w jakiej kolejności.
Waga: 72
Wzrost: 170
Obwód klatki: 103
Obwód ramienia: 36
Obwód talii: 83
Obwód uda: 60
Obwód łydki: 38,5
Staż na siłowni: Ponad rok
Ilość spożywanego białka: -
Ilość spożywanych węglowodanów: -
Ilość spożywanych tłuszczów: -
Opis przebytych cykli sterydowych: -
Trening: 5x5
Cel cyklu: Znaczny przyrost siły!!! oraz masy!
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: -
Poziom BF%: -
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): Brak
Stan zdrowia: bdb
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: Brak
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
18
flex1976 co do supli to już brałem ale nie dają mi takich efektów jak bym chciał, wrócę do nich jak osiągnę to czego pragnę na podtrzymanie, bo na nich nie osiągnę tego co chcę w takim czasie jaki mam do dyspozycji i nie chodzi tu o godziny treningu bo trenuję 4x w tygodniu tylko że mam zawody, na których nie przeprowadza się testów antydopingowych.
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
18
Piszecie mi o diecie, i żebym zaczął jeść, za późno już tak postąpiłem, nie wiarygodne ale już przytyłem 12kg, kiedyś ważyłem 58kg i wskoczyłem na 70kg, potem spadłem na 68kg, a teraz ważę 72kg i nie zapowiada się na mniej a w ręcz przeciwnie. To jak poradzicie mi coś???
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
18
UK, Polska, Francja, Grecja, Węgry, Portugalia, Iran, Turcja, Chiny, Czechy, Dania, Niemcy, Hiszpania, Mołdawia, Holandia, Rosja, Rumunia, Turcja, Indie, Pakistan, Włochy, Egipt, Tajlandia, Słowacja, Anglia, mogli byście mi wypisać w hierarchii od najsilniejszych do najsłabszych, i które są godne uwagi.