Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1615
Napisanych postów
3785
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
39979
No to jak obiecywalem pierwsza "skarga" na slynne Axio...Bralem ten specyfik-pozniej bralem norme a teraz irana. Wnioski:
-dupa boli po tym dosc mocno(i nie jest to kwestia techniki wstrzykiwania bo caly czas robie tak samo i po norme i iranie nic nie czuje)
-flakon zakonczyl sie po ...7 strzalach :) (zakladajac ze kilka razy zaciagnalem po 1.2...pal licho..zakladajac ze za kazdym razem bralem po 1.2 cm to i tak towaru bylo zbyt malo)
-jakosc-trudno ocenic...bralem go w poczatkowej fazie cyklu...gdy konczyl sie flakon to test dopiero sie rozkrecal. Mysle ze jakosciowo dosc dobrze choc bez zapowiadanej rewelacji
Tyle...natomiast metka byla OK. Orale jak na razie maja bez zarzutu.
Szacuny
418
Napisanych postów
20242
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
171137
Jest tyle aptecznych, sprawdzonych enanów, więc po co sięgać po undery ?? masz pod ręką tani jak barszcz cidoteston, iranski, z wyższej półki norma, schering.
Szacuny
42
Napisanych postów
3307
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
37424
dla mnie prop axio to gowno bylo wbilem 10ml i nic nie poczulem- moje libido sie obnizylo. jak zmienilem na farmaka- Od razu ruchanie 3 razy dziennie + jakies walenie konia sie zdarzało faktem jest ze podczas zmiany na farmaka dodalem 10mg nolwy...
teraz z kolei farmak swietnie dzialający sie skonczyl i zmienilem na 10ml/100mg Zambon propionate... Zobaczymy jak to dziala !
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
dla mnie prop axio to gowno bylo wbilem 10ml i nic nie poczulem- moje libido sie obnizylo. jak zmienilem na farmaka- Od razu ruchanie 3 razy dziennie + jakies walenie konia sie zdarzało
Szacuny
1615
Napisanych postów
3785
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
39979
Towar kupowalem z pewnego zrodla-bezposrednio od ich dila netowego. Mniejsza o wiekszosc. Obsluge i marketing(branding) maja swietny...jakosc towaru wstrzykiwanego przecietna...cos tam dzialalo ale bez zapowiadanych rewelacji. Najgorzej sie wnerwilem na ta ilosc-po 7 nabiciach over...do tego bolaca dupa. Kij wie jak oni sa zorganizowani-moze w innych miejscach laduja prawidlowo tylko ja tak trafilem. Tyle w tym temacie.
(kod i wszystko bylo oczywiscie)
Zmieniony przez - F1.08 w dniu 2008-02-17 17:05:19
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9122
ja nie kumam jak mozna robic slabego propa,przieciez to najtansze w prudukcji jest,jak bym sie przejechal na propie jakiejs firmy to nietknal zandego srodka tej firmy