Szacuny
10
Napisanych postów
269
Wiek
25 lat
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
9961
Cześć. Co myślicie o tym chlebie (zdj poniżej)? Jest dobrej jakości? Chleb pochodzi z lokalnej piekarni - jest ciemny, "słonecznikowy, mieszany". Obecnie wcinam go zamiast zwykłego chleba (max 4 kawałki dziennie). Jestem na redukcji i pytanie, czy mogę go nadal jeść czy lepiej byłoby poszukać czegoś innego? Składu on żadnego nie ma.
Z góry dzięki ;)
Zmieniony przez - kacper3355 w dniu 2016-05-19 21:49:03
Szacuny
17708
Napisanych postów
132171
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460727
dobrze że nie jest brązowy, taki kolorek ładny nie widać by dodawali barwnika, najgorsze to jest stwierdzenie mieszany, zależy jakich proporcji użyli. U mnie nie ma problemu dostania skąłdu w piekarni poza tym na stronie piekarni jest opisane wszystko, możesz zerknąć czy normalnego razowca nie mają.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
10
Napisanych postów
269
Wiek
25 lat
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
9961
Na stronie piekarni właśnie nic nie ma, tylko torty (to także cukiernia). Postaram się podpytać o skład, jak się dowiem to dam znać. Mam nadzieje ze nie dodaja barwnika, bo faktycznie dobrze wyglada