lubię sogi więc jeśli pomogłem to...
...
Napisał(a)
siemka mam 19 lat i uznałem że czas opuścić ciepły kącik u mamuśki. Jednak szybko okazało się że niestety trzeba zadbać o rzeczy którymi wcześniej nie musiałem się przejmować jedną z tych rzeczy jest gotowanie w tym celu zakładam to cudo. Daleko mi do GESLEROWEJ więc prosze o wyrozumiałość xd
2
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
A WIĘC NA START PIZZA !!!!!!
jestem aktualnie na low carb jednak na obiad staram się jeść coś treściwego a więc do dzieła
ciasto
składniki
płatki owsiane 3 łyżki
otręby owsianne 3 łyżki
2 jaja
ziarno słonecznika
dodatki
ser żułty 20 gram
100 g piersi kurczaka
polędwica sopocka 20 gram
ketchup kotlin bez cukru
pieczarki
sposób wykonania ;
wszystkie składniki ciasta wsypujemy do michy i mieszamy do uzyskania jako takiej masy
wylewamy mase na blache wyłożoną folią aluminiową lub papierem do pieczenia po czym wkładamy do piekła rozgrzanego do 180 stopni na 5 minut
po tym czasie wyciągamy placuszek wrzucamy dodatki i znowu do piekarnika do czasu gdy ser się nie rozpłynie
jestem aktualnie na low carb jednak na obiad staram się jeść coś treściwego a więc do dzieła
ciasto
składniki
płatki owsiane 3 łyżki
otręby owsianne 3 łyżki
2 jaja
ziarno słonecznika
dodatki
ser żułty 20 gram
100 g piersi kurczaka
polędwica sopocka 20 gram
ketchup kotlin bez cukru
pieczarki
sposób wykonania ;
wszystkie składniki ciasta wsypujemy do michy i mieszamy do uzyskania jako takiej masy
wylewamy mase na blache wyłożoną folią aluminiową lub papierem do pieczenia po czym wkładamy do piekła rozgrzanego do 180 stopni na 5 minut
po tym czasie wyciągamy placuszek wrzucamy dodatki i znowu do piekarnika do czasu gdy ser się nie rozpłynie
1
lubię sogi więc jeśli pomogłem to...
...
Napisał(a)
żółty wiedziałem ze zrobię gdzieś orta ;)brawo za czujność ')
1
lubię sogi więc jeśli pomogłem to...
...
Napisał(a)
Powodzenia, łap okejke na dobry początek
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
Następny temat
Jak byście zrobili dużą ilość piersi z kurczaka na raz?
Polecane artykuły