Dziennik treningowy --> http://www.sfd.pl/man1ek93__redukcja_do_16_/_masa_od_18-t719078.html
...
Napisał(a)
Pewnie same z imieniem dziewczyny, z którą robił to . A tak btw. to w salonach nie robią tatuaży dopiero od 18?
...
Napisał(a)
Aż przypomniała mi się historia nastolatka z dziarą na czole "J*bać sąd"
Osobiście mam dobry wzór, z flagą Polski i orłem, wychodzącą jakby spod skóry, a nad flagą pewien cytat Za półtora roku na przedramieniu "Los Ami", ostatnio myślałem nad tribalem na górnej części pleców, ale na razie czekam na "Los Ami"
Osobiście mam dobry wzór, z flagą Polski i orłem, wychodzącą jakby spod skóry, a nad flagą pewien cytat Za półtora roku na przedramieniu "Los Ami", ostatnio myślałem nad tribalem na górnej części pleców, ale na razie czekam na "Los Ami"
Żyj jak samotnik, trenuj jak maszyna.
...
Napisał(a)
W większości salonów nie trzeba mieć zgody rodziców... Wiadomo że pieniądze są najwazniejsze, tak było od zawsze, i na zawsze pozostanie. A nawet jesli ktoś ma problem ze studiem, ma na pewno znajomych, a jak nie, to znajomych znajomych.
Żyj jak samotnik, trenuj jak maszyna.
...
Napisał(a)
Ponoć niby tak ze od 18 ale wcześniej można też tylko z jednym z rodziców trzeba przyjść żeby coś podpisał czy coś takiego kiedyś słyszałem.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂
Il███████████████████
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.
:'-(
...
Napisał(a)
Weźmie kumpla co wygląda staro
A jak typ z salonu się zapyta co ojciec taki młody, to powie, że wpadka w przedszkolu
Zmieniony przez - man1ek93 w dniu 2011-02-22 16:45:34
A jak typ z salonu się zapyta co ojciec taki młody, to powie, że wpadka w przedszkolu
Zmieniony przez - man1ek93 w dniu 2011-02-22 16:45:34
Dziennik treningowy --> http://www.sfd.pl/man1ek93__redukcja_do_16_/_masa_od_18-t719078.html
...
Napisał(a)
Jak miałem 15 lat też szalałem bo chciałem tatuaż, tylko rodzice mi nie pozwolili, powku*w*ałem sie torche i mi przeszło. Teraz mam 19 lat i się ciesze ze takiej glupoty nie zrobilem. Wszystko się znudzi...
...
Napisał(a)
mi się wydaję, że do takiej decyzji to trzeba jednak dorosnąć. Moja rada dla autora tematu: nie rób jeszcze tatuażu, wstrzymaj się ;)
...
Napisał(a)
Ja jak bym miał podejmować jeszcze raz czy robić czy nie zrezygnował bym . Ale nie ze względu na tatuaże i ich wygląd ale ze względu na plan startów w debiutach .
...
Napisał(a)
Makaveli czasu już niestety się nie cofnie
i to jest kolejny argument na to, żebyś narazie nie robił dziar
i to jest kolejny argument na to, żebyś narazie nie robił dziar
Polecane artykuły