Szacuny
11184
Napisanych postów
52123
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Julius Aghahowa, Steven Reid, Damian Duff, Mateja Kezma, Łukasz Podolski, Michał Delura, Maciej Korzym (nie wiem czy dobrze napisałem, koleś ma 15 lat i się nim interesuje Monaca !!), Frank Lampard, Mikel Arteta, Cassano, Fernando Torress, Adam Cichon, Kim Kallstrom, Philip Mexes, Dirible Cisse, Quaresma, Portillo, Raul Bravo... i jeszcze ich w cholere jest .
Szacuny
11184
Napisanych postów
52123
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Z pewnością jest wielu na świecie zawodników którzy posiadają talent i grają naprawde nieźle, ale patrząc na Polską piłkę nożną to nie jest tak źle z perspektywą na przyszłość. Sebastian Mila gra bardzo dobrze i napewno w przyszłości będzie bardzo mocnym wzmocnieniem dla naszej reprezentacji, a po za tym mamy Niedzielana, Rasiaka, braci Burhard, i wielu znakomitych piłkarzy o których wspomionam. Wymieniłem tylko zawodników którzy grają bardzo dobrze w obenym sezonie i z pewnością są odktyciami tego sezonu. narazie
Szacuny
11184
Napisanych postów
52123
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Zagi młody z pewnoscia masz racje widziałem kilka razy tego golkipera w akcji, baaa miałem nawet okazje z nim grac:> , chłopak imponuje warunkami fizycznymi i zaangazowaniem podczas treningów, jednak zdecydowanie powinien poprawic gre nogami