...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zastanawiam sie ale w tym treca jest aakg i cytrulina a chodzi mi o wiekszą pompe i rozszezone naczynia wieć co jest lepsze i trec chyba wychodzi taniej ... chyba
dodam jeszce ze bede brał to z tcm olimpu dobre połaczenie?
Zmieniony przez - Maveerick w dniu 2007-08-24 21:24:06
dodam jeszce ze bede brał to z tcm olimpu dobre połaczenie?
Zmieniony przez - Maveerick w dniu 2007-08-24 21:24:06
...
Napisał(a)
dlaczego was tak interesuje aakg olimpu wydaje mi sie ze pod względem składu aakg treca jest lepsze
1
...
Napisał(a)
aakg treca - to nowość , mało osób zapewne testowało.. a Olimpa już spora liczba 

...
Napisał(a)
powiedzcie mi po co wam same aakg? 

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
samo , dla pompy ,a po za tym dobry dodatek do cyklu na krecie np. na mono
też planuje taki cykl w tym roku , jako ,że mono ponad 2 lata nie brałem.. uu albo i dłużej
musi zadziałać 

...
Napisał(a)
ja tez właśnie chce z kreatyną ale TCM :D
o Trecu aakg nic nie moge znalezc ale tródno jak nowy to bedzie trzeba poczekac albo moze samemu wyprubować
A ty ripahza juz to stosowałeś ???
Zmieniony przez - Maveerick w dniu 2007-08-24 22:47:34
o Trecu aakg nic nie moge znalezc ale tródno jak nowy to bedzie trzeba poczekac albo moze samemu wyprubować
A ty ripahza juz to stosowałeś ???
Zmieniony przez - Maveerick w dniu 2007-08-24 22:47:34
1
...
Napisał(a)
z mono też planowałem. ale wydać kasę dla samej pompy...za dużo opowieści z animala czytacie 

1
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Polecane artykuły