Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TESTOSTERON A MORFOLOGIA?

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 7457

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 207 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5749
Witam, jestem na cyklu z Cypio 250 e5d, niedługo zmieniam na e4d. Moje pytanie jest takie czy ktoś z Was zauważył jakieś zmiany na złe w morfologi krwi po jakimś czasie na samym testosteronie? Wydaje mi się, że dawki nie są duże chce z tego wycisnąć jak najwięcej A wiadomo zdrowie priorytet. Pozdrawiam
Wiek 23L

Zmieniony przez - Sordo w dniu 2019-03-24 09:20:08
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 245 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 4676
Mam podobnie podniesione limfocyty jak u ciebie @17kamil175 od czego to moze byc ? Wklejam wyniki z przed ponad miesiaca i z dzisiaj. Te z wyzszymi limfocytami sa z dzisiaj :S

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 483 Napisanych postów 628 Wiek 46 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3450
Morfo na saa zawsze jest zmienione. Pytasz bo masz komisje badania do czegos?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3778 Napisanych postów 9621 Wiek 46 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 407794
Przy takiej dawce już zmiany mogą być. I w morfo i w innych hormonach, bo nie wiem czy pilnujesz e2. A niektórzy tutaj przy takiej dawce testa mieli estradiol *4.

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106327 Napisanych postów 378356 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711697
robisz badanie i masz czarno na białym
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1964 Napisanych postów 3509 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 86694
Ja się podepnę jeśli można.Załóżmy że przy takiej dawce morfologia się rozjechała ale tylko trochę , ile trzeba by siedzieć na mostku żeby było cacy?

Krążę po orbicie niczym hiv po prostytutkach :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20986 Napisanych postów 71634 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576963
Sordo
Witam, jestem na cyklu z Cypio 250 e5d, niedługo zmieniam na e4d. Moje pytanie jest takie czy ktoś z Was zauważył jakieś zmiany na złe w morfologi krwi po jakimś czasie na samym testosteronie? Wydaje mi się, że dawki nie są duże chce z tego wycisnąć jak najwięcej A wiadomo zdrowie priorytet. Pozdrawiam
Wiek 23L

Zmieniony przez - Sordo w dniu 2019-03-24 09:20:08

Jak mas wyniki sprzed cyklu to zrób teraz i porównaj jak u Ciebie towar zmienia wyniki. Zazwyczaj u większości jest zmienione.
2

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 131 Napisanych postów 1436 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 30521
po kilku latach on miałem morfologie wszystko w normie z tym że długo mostek leciał w tym czasie jak badania robiłem

siła jest bogiem,trening nałogiem,rzeźba zabawą,masa podstawą

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 131 Napisanych postów 1436 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 30521
przed wejściem nie robiłem badan to nie mam prównania ale jak zaczynałem przygode z saa jakieś 10 lat temu to nie myślałem o takich rzeczach niestety jak badania, test to już z 5lat leci non stop ,te badania są z zeszłego roku.

siła jest bogiem,trening nałogiem,rzeźba zabawą,masa podstawą

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 477 Napisanych postów 1493 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 117309
Tak zauważyłem
Leci tylko 500mg testa week

Zmieniony przez - 17kamil175 w dniu 2019-03-24 11:36:24
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 207 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5749
Nie chodzi o kontrole tylko bardziej o zdrowie e późniejszym czasie:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3778 Napisanych postów 9621 Wiek 46 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 407794
No to chyba po to się kontrolę robi żeby w odpowiednim czasie reagować, a nie czekać aż się zdrowie spyerdoli.

OnGear

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierwszy cykl propa, warto? nie warto? sugestie?

Następny temat

Dawka winstrolu

Spalanie
Polecane artykuły