Chciałbym zwiekszyc swoj poziom tescia, aby zwiekszyc efekty cwiczen na silce, co byscie mi polecili??? Dodam ze mam 18 lat i cwicze juz 2 lata.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Musze sie upewnic czy wszystko w porzadku z moim zdrowiem takze wiem ze musze isc jeszcze do jakiegos endo ktory bedzie znal sie na rzeczy. Grzebalem w necie i rzeczwiscie znalazlem kilku ziomkow co maja podobne problemy.A na starosc nie chce miec prze***bane.
...
Napisał(a)
Ja polecam użycie wyszukiwarki:]
https://www.sfd.pl/Podnoszenie_poziomu_własnego_testosteronu_domowymi_sposobami__art-t375467.html
p.s. nie zakładaj kilku takich samych tematów
Zmieniony przez - Hervon w dniu 2012-12-16 21:03:46
https://www.sfd.pl/Podnoszenie_poziomu_własnego_testosteronu_domowymi_sposobami__art-t375467.html
p.s. nie zakładaj kilku takich samych tematów
Zmieniony przez - Hervon w dniu 2012-12-16 21:03:46
...
Napisał(a)
Przeczytałem ten wcześniejszy temat u Ciebie i pierwsze co Testosteron masz w połowie normy (norma od 2.8 do 8.0) więc nie jest źle, nie podałeś informacji o jego wolnym poziomie. FSH niskie, bo możliwe ze masz duży poziom estrogenu, miałeś go badany? Miałeś badany poziom innych hormonów?
...
Napisał(a)
FSH 0,8mlU/ml{norma - 1,5-12,4},estradiol 20,7pg/ml... TSH,FT3,FT4,LH - te wszystkie mialem w normie. Jakie jeszcze mogłbys mi zaproponowac badania, bo na wolny musze zrobic.
...
Napisał(a)
TSH 2,810 ulU/ml [0,51-4,30]
FT3 6,28pmol/l [3,93-7,70]
FT4 19,16 pmol/l [12,60-21,00]
FT3 6,28pmol/l [3,93-7,70]
FT4 19,16 pmol/l [12,60-21,00]
...
Napisał(a)
Źle nie jest, ale też nie urodziłeś się ogierem.:) Więc jeśli masz niskie FSH i nie zbyt wysokie LH to możę warto zbadać prolaktynę która te hormony obniża.:) I w Twoim przypadku lekarz chyba powinien zrobić test lh/fsh -RH sprawdzający odpowiedź przysadki. (test ten z tego co pamiętam wykonuje się w szpitalu pod okiem lekarza)
Zmieniony przez - 0scar w dniu 2012-12-17 22:12:10
Zmieniony przez - 0scar w dniu 2012-12-17 22:12:10
...
Napisał(a)
Do jakiego lekarza moglbym sie udac, bo u endo juz bylem i wiem ze nieoplaca sie isc do nich na wizyte??????
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!