dzeki za zainteresowanie sie i masz soga
...
Napisał(a)
Inny lekarz niż endokrynolog Ci tego nie zbada, no chyba ze androlog, ale tylko w przypadku kiedy niski poziom FSH prowadzi do bezpłodności (np takie schorzenie jak Oligospermia) ewentualnie jeśli USG jąder coś by wykazało w co u Ciebie wątpię.
...
Napisał(a)
W szpitalu. Prywatnie testy dosyć drogo wychodzą LH-RH z tego co pamiętam to z 400zł kosztuje. Nie spiesz się idź do endokrynologa przedstaw swoje objawy i wyniki badań porozmawiaj poproś o to co Ci napisałem i jestem przekonany że coś wymyśli. :)
...
Napisał(a)
Jest sporo tematów na temat działania boosterów, użyj wyszukiwarki. Polecam połączenie cynk + Magnez z wit. B6 (ZMA)
...
Napisał(a)
AI STOKED ludzie chwalili jakis czas temu, ale osobiscie wydaje mis ie ze jestes za mlody na takie wynalazki
...
Napisał(a)
Co do bosterów testosteronu, to u Ciebie ten testosteron jest w normie, to co Ty chcesz podbijać? i poco? I czemu testosteronu, czemu nie GH? ZMA przynajmniej z tych badań które ja oglądałem nigdy nie wpływało znacząco na poziom hormonów, już lepiej działała witamina d3.:) 6-OXO Ci nie będę polecał, bo to nie jest dział dopingu ale poprę słowa yo5, środek za mocny dla Ciebie.
Jak już chcesz podnieść na siłę ten testosteron to zainwestuj w dietę i dobry sen, bo to są główne czynniki poza chorobowe wpływające na jego poziom.
Jak już chcesz podnieść na siłę ten testosteron to zainwestuj w dietę i dobry sen, bo to są główne czynniki poza chorobowe wpływające na jego poziom.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!