Szacuny
16
Napisanych postów
502
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
10578
No właśnie jan ie wiem co wszyscy w tych gainerach widzą. Ja nigdy nie kupiłem gainera i nigdy tego nei zrobie. Wpc jak najbardziej cenie. Wole sobie zmiksować z bananem i mam bulka Co do autora tematu. To tak jak amator pisał żadne dodatki nie potrzebne, ewentualnie witaminki i jakieś białeczko dla uzupełnienia braków w diecie.
Szacuny
0
Napisanych postów
577
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5648
Pomóżcie Panu, a nie cały czas dieta, dieta. Polecam Ci Inozynę przed treningiem (ok. 1-1,5g wystarczy). Kre-Alkalyn tak jak "Amator", można dodać też Animal Paka (jesli naprawdę masz trochę kasy), jeśli nie to, to jakis dobry zestaw witaminek i minerałów. ZMA (moze byc apteczne) przed snem i jedziesz. PoZdro.
"La vendetta e nostra"
"Ból jest tymczasowy, Duma jest wieczna"
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Inozyna to substancja zbudowana z hypoksantyny i rybozy. Jest znakomitym suplementem energetycznym mającym ogromny wpływ na jakość wysiłku fizycznego. Inozyna jest prekursorem ATP, które jest podstawowym źródłem energii w organizmie. Wzrost poziomu ATP powoduje możliwość wykonania dłuższego wysiłku i na wyższym poziomie treningowym. Inozyna powoduje wytworzenie natychmiastowej energii co jest szczególnie przydatne w sportach siłowych, wytrzymałościowych lub szybkościowych. Inozyna Vitalmax charakteryzuje się najwyższą jakością i czystością komponentów.