Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Jak narazie, to po 3-4 tygodniach diety, aerobow (co prawda nie dolozylem jeszcze basenu, ale reszty sie trzymam, basen tez napewno doloze, bo coraz zimniej sie robi i biegac bedzie coraz gorzej), i po zaczynajacym sie drugim tygodniu na clenie, jest -4 kg i -2 cm w pasie. Pociagne tak na przemian z eca do konca listopada, potem sie moze dorzuci dece, test i tego cyto... ale nad tym jeszcze musze pomyslec... tanie to tez nie jest, wiec czy warto ? hmm nie wiem, zalezy mi na ladnej rzezbie
...
Napisał(a)
Pas -6 cm (co do stanu początkowego)
A jeszcze nie ruszyłem cyto ;) Zobaczymy pod koniec listopada...
Jak bedzie ok, to moze nawet nie bedzie trzeba ;) Chociaz watpie...
Forma sie poprawia, ogolnie coraz lepiej ;)
A jeszcze nie ruszyłem cyto ;) Zobaczymy pod koniec listopada...
Jak bedzie ok, to moze nawet nie bedzie trzeba ;) Chociaz watpie...
Forma sie poprawia, ogolnie coraz lepiej ;)
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
nic z ciebie nie bedzie nie schudniesz bo nic o diecie nie wiesz a to podstawa budowanie czy redukcji najesz sie clena i evki i nastepna osoba zalozy temat pomocy co robic na mnie nic nie dziala! naucz sie cos o swoim organizmie
...
Napisał(a)
Waga, - 7 kg
Pas - 10 cm, ale co najlepsze, klatka stoi w miejscu, nie zmalala wogole.
Zmienil sie nieco trening, aeoroby 2 x tydzien (treningi walki) silka ok 3 x tydzien, basen 1 x i cos z bieganiem nie daje rady, bo po treningach jestem tak obolaly, ze ciezko, ale popracuje nad tym.
Nie ruszylem jeszcze wogole cyto, teraz zrobilem tydzien przerwy od efki, clenu i innych wspomagaczy, wcinam jod, i mysle o jakis dwoch mikrocyklach z cyto. Nie zdecydowalem sie jednak na zadne koksy w celu oslony miesni. Po prostu duzo bialka, kreatyna, masa kreatyny, i zmieniam powoli diete, na taka gdzie jest jak najmniej tluszczu, odrobina wegli i podstawa jest bialko, masa bialka. (np 50 g ryzu rano z tunczykiem), czy tez warzywa dodane do ryby na obiad. Tescia po prostu nie chce, bo wiem ze bedzie duuuuzy problem z tradzikiem.
Pas - 10 cm, ale co najlepsze, klatka stoi w miejscu, nie zmalala wogole.
Zmienil sie nieco trening, aeoroby 2 x tydzien (treningi walki) silka ok 3 x tydzien, basen 1 x i cos z bieganiem nie daje rady, bo po treningach jestem tak obolaly, ze ciezko, ale popracuje nad tym.
Nie ruszylem jeszcze wogole cyto, teraz zrobilem tydzien przerwy od efki, clenu i innych wspomagaczy, wcinam jod, i mysle o jakis dwoch mikrocyklach z cyto. Nie zdecydowalem sie jednak na zadne koksy w celu oslony miesni. Po prostu duzo bialka, kreatyna, masa kreatyny, i zmieniam powoli diete, na taka gdzie jest jak najmniej tluszczu, odrobina wegli i podstawa jest bialko, masa bialka. (np 50 g ryzu rano z tunczykiem), czy tez warzywa dodane do ryby na obiad. Tescia po prostu nie chce, bo wiem ze bedzie duuuuzy problem z tradzikiem.
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
"szczerze to na silke chodze tylko na cyklu czyli 2-3razy do roku po 2-3miesiace, reszte czasu chleje a w wicie nie mam 28 tylko 36 na pelnej pompie oczywiscie "
keee
keee

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Zrzuciłeś 10 cm w pasie i chcesz jeszcze wziąć cyto? To ile Ty masz w pasie? Podaj wymiary.
...
Napisał(a)
w pasie, tzn przy pepku 80 cm, nizej 84. Nie wiem czy to duzo czy malo, aczkolwiek brzuch jest jeszcze otluszczony. Klatka 100 cm - Tak jak bylo przed.
Dawki, jakie stosowalem to od 25 do 50 mg na dzien efki, 100-200 mg na dzien kofeiny, co dwa tygodnie zmiana na sam clen. Clen max 80 mg dzien.
Bylo kilka takich dni, podczas tych dwoch miesiecy, kiedy nie wytrzymalem i skusilem sie na zarcie z maca, czy tez na jakis batonik, czekolade czy cos, ale ogolnie trzymalem sie od tego z daleka.
Dawki, jakie stosowalem to od 25 do 50 mg na dzien efki, 100-200 mg na dzien kofeiny, co dwa tygodnie zmiana na sam clen. Clen max 80 mg dzien.
Bylo kilka takich dni, podczas tych dwoch miesiecy, kiedy nie wytrzymalem i skusilem sie na zarcie z maca, czy tez na jakis batonik, czekolade czy cos, ale ogolnie trzymalem sie od tego z daleka.
Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!