Sfd pure BCAA
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Doprecyzuj pytanie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
sory, że nie dokończyłem. Chciałem tylko zapytać o wasze zdanie odnoście tych aminokwasów. Warto je kupić? Jak polecacie jakieś inne, lepsze waszym zdaniem to piszcie jakie.
...
Napisał(a)
Sa to dobre aminokwasy, smialo kupuj. Cena/jakosc najlepsze, ewentualnie jak masz wiecej kasy to Olimp
...
Napisał(a)
próbowałeś? były efekty? zamierzam kupić w tabletkach, chyba ma to małe znaczenie proszek czy tabsy.
...
Napisał(a)
Efekty byly. Zmniejszone zmeczenie po treningu, lepsza regeneracja, polecam. Ja polecam proszek, lepiej sie wchlania, szybciej
...
Napisał(a)
kapsy czy proch tak samo sie przyswoja, proch bardziej ekonomiczny, jakich efektow oczekujesz od aminokwasow?
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
jeżeli zacznę stosować te aminy od Sfd to mogę zwiększyć ilość treningów? bo jest szybsza regeneracja?
...
Napisał(a)
Wszystko w granicach rozsądku.. regeneracja się polepszy ale nie przesadnie, to nie saa
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
Mam teraz młokosa na siłce, ja mu jedno a on swoje jak groch o ścianę, trenuje codzienni bo myśli że więcej=lepiej, raczej jesteś początkujący i te 3 treningi tygodniowo Ci stykną a nawet i moze dwa.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!