...
Napisał(a)
Siemanko, lece ostatnie 7 tyg cyklu zaczałem kuć ONERIP 200 dziś poszedł 4 klaps i pare godzin po szocie dopadły mnie dziwne jazdy. Momentami czuje sie jak najarany kontrast mi ucieka i jakies zawiechy łapie. Towar czuje od jakis 3 dni kopie coraz mocniej, czy to skutek osiagnietego sterzenia w organizmie? i czy takie jazdy na trenie to norma czy chwilowo jakos?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Myślę że jak by był syf to by nie działał, a zbiera z dołu konkretnie, myślę też że może cisnienie mi podskoczyło i dlatego tak.
...
Napisał(a)
Objawy masz jak na podwyższonym ciśnieniu. Zmierz ciśnienie i koniecznie profilaktyka na zbijanie ciśnienia.
...
Napisał(a)
po trenie mozesz miec rozne jazdy. ja czulem sie beznadziejnie. nawet nie wiem jak to opisac... ale za to jaka sila:) i ciagle do przodu. jak Ci zalezy to musisz wytrzymac
PS
110kg na klate + tren to troche nie pasuje
Zmieniony przez - bigamator w dniu 2010-04-13 14:34:00
PS
110kg na klate + tren to troche nie pasuje
Zmieniony przez - bigamator w dniu 2010-04-13 14:34:00
...
Napisał(a)
Nie jest aż tak żle, wytrzymam na pewno bo takiego progresu nigdy nie miałem czuję się jak ****** superbohater wiec żal by było odstawiać.
...
Napisał(a)
Dzisiaj jest już dużo lepiej zeszło z bani całe zamieszanie, a sprzet kopie coraz mocniej mega pompa, zyly jak na wierzchu, sila na kazdym treningu na duzy+, wiec polecam ten srodek jak najbardziej.
...
Napisał(a)
OneRip to mix- Testosterone Propionate 70mg Drostanolone Propionate(Masteron) 65mg Trenbolone Acetate 65mg
"WIDZEW można ugiąć, ale nie można go złamać."
http://www.youtube.com/watch?v=kYrcxCRZxxs&feature=channel_page
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!