Szacuny
41
Napisanych postów
4946
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
42640
Drodzy Forumowicze,
Jest nam miło poinformować, iż uruchomiliśmy stronę www.gasp.com.pl, gdzie znajdziecie wszelkie informacje na temat GASP-a. Obecnie tworzymy jeszcze sklep internetowy.
Szacuny
4
Napisanych postów
650
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13440
Mam pytanie z czego sa te ciuchy ze takie ceny? Adidas nike itp juz taniej wychodzi... bez obrazy ale pare ciuszkow mi sie podoba lecz patrzac na cene...
pozdr
Szacuny
0
Napisanych postów
110
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
740
Witam.
Mam zapytanie - czy jeżeli mieszkam w pobliżu Dębicy to mogę dokonac zakupów u Was na miejscu (jeżeli jest to możliwe to prosze o podanie adresu i godzin otwarcia) czy jedyna możliwość zamówienia to telefon ewentualnie mail?
Szacuny
41
Napisanych postów
4946
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
42640
NUTRIFARM realizuje jedynie zamówienia internrtowe, nie ma możliwości zakupu bezpośrednio w siedzibie firmy.
Na stronie www.gasp.com.pl znajduje się lista dystrybucji i w każdym z tych miejsc można zakupić markową odzież GASP.
Najbliższym punktem dla Dębicy będzie:
SIŁOWNIA "HERKULES" Ul. Głowackiego 51 Dębica Zapraszmy do odwiedzania wszystkich punktów handlowych GASP i do zakupów.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja powtorze pytanie ktore zadalem z pol roku temu -
(teraz z nowym arugnentem bo w moim miescie FA otworzyl sklep firmowy z 2 przymierzalniami)
co z przymiarką ciuchow ? w sklepach z suplami nie ma nawet lustra zeby przypasować do ciała, juz nie mowiac o przymiarce, a przez net to wiadomo ?
jak z ewentualnymi wymianami, zwrotami itp ?
Na dobre ciuchy sportowe wydaje sie kase po to żeby leżały za***iście i ułatwiały wysiłek, dla mnie to bardzo wazna kwestia.
Szacuny
42
Napisanych postów
6988
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
52689
spodnie sa kozaki
ostatecznie kupilem baggy denim czy jakos tak
jakby kogos spodnie interesowaly to powiem ze majac 178 wzrostu 85-90 w pasie i 66 w udzie, rozmiar M jest mi idealny (tzn na udzie to jeszcze z 20 cm miejsca mam )