...
Napisał(a)
zlot sfd.czy juz odbywało sie takie cos??myslałem zeby kiedys moze w jakies ciepłe dni w weekend spotkac sie wszyscy razem.spotkanie pakerów i pięknych dziewczyn z sfd.potem całonocne szaleństwa na jakiejs super imprezce dysce.co wy na to????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Hmmmm. To nie wypali nie da rady. Polska jest za duza!!!
Co najwyżej z jednego miasta, ale i w to wątkpie.
Ale fajnie by było:)
Co najwyżej z jednego miasta, ale i w to wątkpie.
Ale fajnie by było:)
...
Napisał(a)
Siemankohttps://bundles.sfd.pl/../../buziaki/1.gif[/img]To jest dobry pomysł napewno full ludzi sie zadeklaruje,tylko potem nie przyjedzie z roznych przyczyn sam miałem jechac ze swoimi kumplami do Wrocka na Strongów i tam był Cichy z ekipa z sfd a nie mogłem z przyczyn rodzinnych
Ale pomysł dobry tak cała ekipa.....
To jest dobry pomysł napewno full ludzi sie zadeklaruje,tylko potem nie przyjedzie z roznych przyczyn sam miałem jechac ze swoimi kumplami do Wrocka na Strongów i tam był Cichy z ekipa z sfd a nie mogłem z przyczyn rodzinnych
Ale pomysł dobry tak cała ekipa.....
To jest dobry pomysł napewno full ludzi sie zadeklaruje,tylko potem nie przyjedzie z roznych przyczyn sam miałem jechac ze swoimi kumplami do Wrocka na Strongów i tam był Cichy z ekipa z sfd a nie mogłem z przyczyn rodzinnych
Ale pomysł dobry tak cała ekipa.....[img]../../buziaki/1.gif" alt="" />

!!!JEŚLI CI POMOGŁEM DAJ SOGACZA!!!
::!!MASA TO POTĘGA!!::
!!KOŁBASKOWO TEAM!!
...
Napisał(a)
Było takich spotkań sporo. Ogólnie przychodziło na nie 25% osób które się deklarowały. No ale można któryś tam raz spróbować
moderator na insomni
...
Napisał(a)
Super pomysl, ale utopia, chcialo by bardzo wielu a moglo kilkoro.
Sog na pocieszenie.
Sog na pocieszenie.
Nowoczesny Trening Ramion
http://www.sfd.pl/temat209192/
Specjalista w dziale "Nasze Zdjęcia"
...
Napisał(a)
Ja dałem ze swietny pomysl ale Fakt polska mala nie jest..
Dal bym soga za pomyslowosc ale nie mam adma ale po nowym roq bede mial 

...
...
Napisał(a)
WIECIE zawsze mozna ustali wstępnie jakis miesiąc najlepiej wakacje i mozna by sie spotkac w takim punkcie zeby wszyscy mieli tą samą droge.po prostu jak juz sie bedzie zblizac data to wtedy sie zajmiemy tym kto jedzie a kto nie!mozna by o tym pomyslec!mozna też zrobic tak ze w kazdym woj. mozna osobne grupki utworzyc zeby nie trza było za daleko jechac.są rózne opcje.na forum jest bardzo dużo ludzi więc mozna by o tym pomyslec!pozdrawiam!
...
Napisał(a)
Bardzo dobry pomysł ale pewnie połowa osób nie dojedzie , ale sog za pomysł
Zmieniony przez - MDRAGON w dniu 2004-12-31 13:28:15

Zmieniony przez - MDRAGON w dniu 2004-12-31 13:28:15
trening -> ból -> rozwój
...
Napisał(a)
moim zdaniem moze wypalic na innych formach widziałem takie spotkania io pdoobno sporo osob przychodziło :)
ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO
...
Napisał(a)
Pamiętam, że podczas targów w Warszawie chyba w 2002r. było dużo ludzi.
hrhr
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!