...
Napisał(a)
wszyscy pisza ze THERMAL PRO jest szkodliwy... a czy zaszkodzi mi jak bede brąl do treningów przez 30 dni.. to znaczy 30 kapsów... tylko tyle chce wziąść... a moze znacie jakies inne spalacze ktore sa tak silne jak thermal i nei rozwalaja tak zdrowia jak ona... (bo podobno on rozwala...;/) dzieki,
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
.
Zmieniony przez - Maniek87 w dniu 2006-06-06 18:40:17
Zmieniony przez - Maniek87 w dniu 2006-06-06 18:40:17
Mam przyjazną materie i jem węglowodany
...
Napisał(a)
Thermospeed, ogólnie mówiąc nie ma "zdrowych" spalaczy. Wszystko zalezy od dawki. A gdzie tak mówią że Thermal szkodzi?
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
Mam przyjazną materie i jem węglowodany
...
Napisał(a)
dewast co sie czepiasz?
jedna caps thermal pro przed treningiem lub aerobami to calkiem dobre wyjscie
sam tak robie bo przy 2 capsach mam problemy z zasnieciem
jedna caps thermal pro przed treningiem lub aerobami to calkiem dobre wyjscie
sam tak robie bo przy 2 capsach mam problemy z zasnieciem
...
Napisał(a)
ej a Dew.... noto moze kupie sobie pudło 10000 kapsów i bede wp*****lać co 5 minut to najleprze wyjście a potem na sekcji beda szukać mojej watroby ....
...
Napisał(a)
ty papa to z takim tokiem myslenia to lepeij nic nie bierz Qrczak dziwnie obecnie jestem na thermalu ten tydzien przeszedlem na 3 tab biore 2 godz przed treningiem 3 naraz wtedy przechodza mnie dreszce i czuje sie pobudzony sila mi poszla o 20 kg spie jak dziecko raz tylko mailem problemy z zasnieciem jak wzielm o godz 19 jak naarzie 4 cm poszlo mi w pasie ale mysle ze odsloniecie miesni to tylko kwestia diety widzialem zdjcie gratuluje redukcji:)
>>>Odbijam sog'i<<<
...
Napisał(a)
Maniek - trzymasz w ręce ( na zdjęciu ) jednorazową dawkę thermo dla siebie?
Kurde, a myślałem że ja przeginam
Ale jednak co doping to doping
EDIT: Jak Ty tyo połykasz?
Zmieniony przez - Don quixet w dniu 2006-06-06 23:10:02

Kurde, a myślałem że ja przeginam

Ale jednak co doping to doping

EDIT: Jak Ty tyo połykasz?

Zmieniony przez - Don quixet w dniu 2006-06-06 23:10:02
RECEDITE,PLEBES!GERO REM IMPERIALEM!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!