...
Napisał(a)
OSTATNIO RZUCIŁEM OKIEM NA SKŁAD BATONA Z TRECA-SKŁAD JAK U GAINERA CZYLI MOZNABY GO WRZUCIC PO TRENINGU-Z CIEKAWOSCI LOOKNĄŁEM NA SKŁAD SNICKERSAI ODZIWO SKŁAD JEST PRAWIE TAKI SAM!!!MOZE PROPORCJE BIAŁKA DO WĘGLI W BATONIE Z TRECA SĄ LEPSZE ALE JAKO POSIŁEK PO TRENINGU MYSLE ZE PRZY PRAWIE TAKIM SAMYM SKŁADZIE SNICKERS NIE ODBIEGA OD TEGO BATONA!CO WY NA TO????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- KIEDY BRAĆ KREATYNE OD RAZU PO TRENINGU CZY GODZINE PO TRENINGU )))) P .I . L . N. E
- Kreatyna po treningu. Po jakim czasie mozna wypic bialko po kretce
- carbo ,w czasie treningu czy po treningu?
- Kreatyna -rano i po, czy przed i po treningu?
- po treningu czy po worku??
- Co po treningu siłowym, a co po aerobach?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Mi tam cukier nie przeszkadza, mogę w ogóle nic słodkiego nie dodawać, ale gorzej z współtowarzyszami
dziękuję bardzo za pomoc, :*

dziękuję bardzo za pomoc, :*
...
Napisał(a)
a gdzie w snikersie 22g tłuszczów nienasyconych? 

1
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Po treningu nienajlepsze rozwiązanie.
Pozdro.
Pozdro.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
BO WIECIE JUZ PO TYCH GAINERACH MI SIE ****A ŻYGAC CHCE I SZUKAM CZEGOS INNEGO!!MYSLE ZE SNICKERS BYŁBY DOBRY!CENOWO W PORÓWNANIU DO TRECA TO NIEBO A ZIEMIA!!
...
Napisał(a)
Mój kolrga który co prawda ma taka budowe ze słodycze mu nie szkodzą zawsze je przez treningiem ale moze nie tylko dlatego tak mu dobrze idzie 

...
Napisał(a)
kup sobie lepiej banana a nie słodyczami to treningu sie obrzerasz ja żadnego podobieństwa nie widze
booe
...
Napisał(a)
Full nie baw się w snickersy tylko strzel sobie carbo cytrynowe i tyle.I się nie zrzygasz i też będzie ok.
Pozdro.
Pozdro.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!