xD
Hehe, chciałbym jak najskuteczniejszą:) ogołnie nie wiem jaka będzie najodpowiedniejsza, wole spożywać WW niżeli T, no ale "no pain no gain" tak więc pewno się dostosuje, obstawiem jednak na LOW-CARB chciarz czytałem Koniu twój post na temat zmniejszenia taknaki tłuszczowej i zwiększenia masy i śmiało bym podołał :)
Przedstawie jednak Ci mój dotychczasowy sposób żywienia, bo jest to dla mnie "podstawa"- do niej moge coś dodać :)- a wię(zaznaczam, iż chodzę do szkoły na drugą zmiane tzn- 11-19(19=siłownia-
split x3)
Moje posiłki(obecne) wyglądają nastepujaco:
Śniadanie
(8:00-9:00)
Jajecznica- 1 żółtko, 6 białek + ~ 50g musli( Nestle )/chleb razowy+masło/ ryż(~50g)
2 Posiłek ( szkoła- 13- 15) Pierś z kurczaka(300-500g smażone na patelni)/ tuńczyk (130g- smarzony na patelni)
TRENING- 19
21:00-Twaróg(200g)+ łyżka dżemu[szejk]
22-23:00 białko/ twaróg 150/200g + słodzik
tak to wygląda obecnie. Najgorszym problemem jes to iż lekcje mam od 11-19, a o 19 trenning do ok. 20-21(pon, śr, pt)
w DNT uprawiam HITT, w sobote basen, niedziela jest dniem wolnym. Najbardziej pasowało by mi uzupełnienie jakoś tego sposoby odżywania w kierunku diety redukcyjnej.
"Plaaaasaaaam" za błędy, ale mam dziś 17-ste urodziny i przyznając sie- jesten na***any, ale to ost'atni raz

od Pon. lece na ostro:), więc prosze o wyrozumiałość jeśli chodzi o literuFki, lub o nie spyjność tekstu, ale z powodu zaistaniałej sytuacji inaczej nie dalo rady;) [(jutro poprawie ^^)]
ZDROWIA! ;))