Szacuny
0
Napisanych postów
41
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
959
Witam ! OD kąd zaczołem Ćwiczyć ( 6 miesięcy 4/5 dni w tygodniu )Zaczołem sie dobrze odzywiac itp. W ciągu 5 miesięcy spadło mi 12 kg tłuszczu i przybylo dość dużo SUCHEGO MIĘSKA. Zostało mi do zrzucenia około 5 kg i od pewnego czasu redukcja sie zatrzymała :/. Nie mam jako takiej diety jednak staram się jadać często , mało i przede wszystkim ZDROWO ( np. Kanapeczki z twarogiem,pomidorkiem, serkiem , do tego ogóreczek :P ) Przypadło mi to do gustu :P Co zrobic aby zrzucic te 5 kg ? Therma i inne thermogeniki odpadają. Jak zmuśić swój organizm do korzystania z rezerw tłuszczu ? Nawet nie myśle o spadku mięśnia i siły... poradzcie ! :]
Szacuny
19
Napisanych postów
2147
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
55520
Idz z tym do dzialu fitnes, bo chyba nie masz za bardzo pojecia o dietach redukcyjnych... Jezeli jadles za malo, to spowolniles swoj metabolizm... teraz zeby spalic tluszcz musisz go przyspieszyc, zwiekszajac ilosc kalorii... niestety bardzo prawdopodobne, ze pojawi sie efekt jojo
Szacuny
599
Napisanych postów
23111
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
106556
aeroby,najlepiej na czczo.
Dieta redukcyjna.
Nie chodzi zeby jesc mało,ale zeby jesc tak,aby nie zaglądac do lodówki przez 3 godziny(oczywiscie bez opychania sie)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
musisz mieć dość dużą ilość białka w diecie z umiarkowaną, bądż niską ilością węgl./jak najmniej węgl. prostych/, trochę tłuszczy/szczególnie olej mct ci nie zaszkodzi a może ci pomóc/...
Szacuny
0
Napisanych postów
41
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
959
O.k metabolizm mam już bardzo przyspieszony , kupiłem jeszcze L-karytyninke nutredn'a. Mogli byście podać najlepsze źródła Białka ( w jakich potrawach najwiecej ) Węgli oraz tłuszczy ( chodzi mi o te dobre tłuszcze :P ) Chodzi mi o proste przykłady dla każdej z grup...
Szacuny
164
Napisanych postów
12853
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
43234
dobre wegle czyli złożone o niskim ig kasza gryczana ryż brazowy i dziki płatki owsiane
tłuszcze to oleje orzechy pestki i tłuste ryby
białka zwierzece