Znajoma osoba ma zamiar zrzucić troche zbędncyh kilogramów. Do dyspozycji ma rower ciezarki 1-5kg i ulozona juz diete. Moje pytanie jest takie jak powinien wygladac trening czy musi on byc codziennie ile mniej wiecej jezdzic rowerem i jakie cwiczenia wykonywac?Jaka ma byc intensywnosc jazdy na rowerze(jakie tetno) zeby spalic jak najwiecej kalorii?Licze na Wasza pomoc:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie sądzę, żeby ktoś Ci odpisał. Po prostu: https://www.sfd.pl/Przydatne_linki_dla_odchudzajacych_sie...-t313254.html
Nikomu nie chce się pisać po raz n-ty tego, co jest biblią w temacie odchudzania na SFD i od czego powinieneś zacząć, zanim zadasz pytanie typu: "chcę schudnąć, pomóżcie".
BTW: ba, zadawanie pytań odnośnie czegoś co nawet ma swój osobny dział na forum jest dodatkowo niezgodne z regulaminem forum.
Zmieniony przez - Sąsiadwroc w dniu 2007-08-28 08:46:31
Nikomu nie chce się pisać po raz n-ty tego, co jest biblią w temacie odchudzania na SFD i od czego powinieneś zacząć, zanim zadasz pytanie typu: "chcę schudnąć, pomóżcie".
BTW: ba, zadawanie pytań odnośnie czegoś co nawet ma swój osobny dział na forum jest dodatkowo niezgodne z regulaminem forum.
Zmieniony przez - Sąsiadwroc w dniu 2007-08-28 08:46:31
Życie to niej**ajka...
Jestem ON przez cały rok-dietanabol 6 x ed.
Drobny cwaniak !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!