Witam.Jestem początkującym i chciałem sie zapytac czy moge ćwiczyc na rzeźbe czy może zacząć od cwiczeń na mase ? Mam 17 lat 182cm wzrostu i waze 88kg
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
ja by proponowaj jeszcze od 2 do 3 miesiacy na mase leciec w zimie ciezko jest sie wyrzezbic przynajmniej dla mnie a przez te 3 miechy mozna zrobic nawet niezle postepy masowe
w zyciu 3 zeczy nie da sie zrobic
wódy przepic
roboty przerobic
baby przeruchac
...
a masz w ogole co rzezbic?
Doradca w dziale ,,Piłka nożna''
Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica http://www.ISS-sport.pl
...
gajny ale spojz na jego wage... :)
Ta waga to tłuszcz czy mieso ? Bo jak tluszcz to mogl bys go zrzucic <yeS> zalerzy jaki masz cel .. rzezby z fatu nie zrobisz..
opisz siebie pierw pzdr
Ta waga to tłuszcz czy mieso ? Bo jak tluszcz to mogl bys go zrzucic <yeS> zalerzy jaki masz cel .. rzezby z fatu nie zrobisz..
opisz siebie pierw pzdr
...
no tak raczej fat
w zyciu 3 zeczy nie da sie zrobic
wódy przepic
roboty przerobic
baby przeruchac
...
gram często (teraz mniej bo zima) w piłke nożną i praiwe codziennie jeżdże po 30 minut rowerem ale pewnie tłuszczu sie troche znajdzie
...
Opisał bys swoja budowe .. najlepiej dał fote .. to ci powiemy ;] .. pozatym sam musisz wiedziec co chcesz osiagnac ..
...
hehe ze zdjęciem nie da rady :( a co do mojej budowy hmm...nogi mam dosć dobrze wyrzeźbione mam troszke odstajacy brzuch no i oczywiście mięsni brzucha nie widać wogłóle :P na siłce podniose maxymalnie 60 kg :/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Desperat.....
Następny temat
Krzysztof Piekarz