SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pytanko

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1068

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3727 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 70059
Mam sprawe powiedzcie mi czy w diecie moge uwzglednic tylko makaron? czy musze makaron ryz kasza... bo ja nie lubie ryzu zbytnio wole makaron moge go jesc 4 razy dziennie :) hehe na rozne sposoby.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 2782 Wiek 44 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 15058
Możesz skupić się na makaronie ma niskie IG ale pamiętaj o jego wysokiej w porównaniu do kaszy/ryżu zawartości tłuszczu!

BTW. To nie znaczy że możesz jeść tylko makaron. Urozmaicenie to podstawa diety. Wprowadź ciemne pieczywo żytnio-razowe. A może kasza gryczana? Jęczmienna? Ryż brązowy... itd.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

KIlka pytan do ...... ;]

Następny temat

dieta dla siostry

electro
Polecane artykuły