Szacuny
0
Napisanych postów
92
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1537
Witam, tak jak w temacie. Znalazłem jakąś resztkę w domu CellPumpa. CP zawsze był taki kamienny, ostro zbrylony. W tej chwili ( był zakręcony, data ważności do kwietnia tego roku) zrobił się taki bardziej żółty. Konsystencję ma taką, jakby wziąć keks do ręki i pognieść na okruchy. W smaku jak był cholernie kwaśny tak jest nadal.
Można to wcinać jeszcze?
Pytanie nr2. Zastanawiam się czy dokupić do tego sobie jeszcze jedną małą puszkę CP czy może olać to i kupić jakiś inny stak. Dodam, że mam na wydanie ok. 100 zł.
Poniżej coś o sobie:
staż : kilka lat z przerwami
Waga: ok 90 kg
wzrost : 188
cel : masa
dieta: przede wszystkim
Dodam, że dawno nic nie brałem. Ostatnio jakby troche się zatrzymałem w efektach i chciałbym to trochę popchnąć! :)
Dziękuję z góry za Wasze sugestie.
Poświęcaj się wszystkiemu w stu procentach, albo nie rób niczego.
Szacuny
80
Napisanych postów
9947
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
52544
Kofeina to nie stack xD Pobudzic moze, ale nie odczuwa sie tego zbytnio. Ja kiedys probowalem z guarana+cos tam, 1 tabs tez nie odczuwalem nic szczegolnego, po 2 mi cisnienie skoczylo i bol glowy. Zawsze mozesz sprobowac.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Szacuny
1
Napisanych postów
246
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2872
Wywal tego CP! Ja bym nie ryzykował.Zamiast CP spróbuj sobie Horse Power(ok 120z) chociażby dla odmiany. Brałem obydwa staki i dla mnie HP lepiej czesze Pozdro!
Szacuny
0
Napisanych postów
92
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1537
Powiedzmy, że mogę troche podnieść ten fundusz, ale zależy mi, żeby zabawe z masą zakończyć do końca marca najpóźniej...Co proponujecie, żeby fajnie podziałało? Powiem, że cp mi się bardzo podobało. Brałem też XP, ale tu już nie było rewelacji. Nie chciałbym ża dużo wydać. Słyszałem, że Storm starcza na jeden cykl, a chyba nie kosztuje teraz jakoś dużo. Co sądzicie ?
Szacuny
0
Napisanych postów
92
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1537
Dziękuję za odpowiedzi. Pomocne, zaraz wyklikam HP wygląda fajnie, poczytałem opinię, ale zostawie sobie to na następny raz. Po pierwsze troche za dużo kasy mi to w tej chwili zabierze, a po drugie jestem w trakcie sesji, poprawkowa też niedługo, a jak ma mnie coś mrowić to bym się skupić nie mógł pozatym. Postanowiłem, że kupie sobie większą puszkę CP, ewentualnie dokupie potem jeszcze jedną za miesiąc, to będzie na następny raz co zostanie i z czymś połącze. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!