Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
413
siema
mam takie pytanie o cp czyli o środek pompujący mięśnie czy jest jakaś szansa aby tą pompe utrzymać innymi suplami czy to jest tylko krótkotrwały efekt prosze o odpowiedzi bo byłbym zainteresowany cp i ewentualnie co byście do niego polecili
Szacuny
57
Napisanych postów
2417
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
25081
ja bralem cp i troche z efektu stalego zostalo , ale przede wszystkim duza pompa po treningu i duzo sily naprawde bylo , a dolozyc to najlepiej jakies biało ;] ,moze bcaa , zaleznie jak masz diete ;]
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
413
diety nie mam scislej ale staram sie jeśc jak najwięcej bialka i węgli a czy slyszeliście coś o Aftershoku sprzedawca mówi że to jest wlaśnie na zatrzymanie pompy ??
Szacuny
68
Napisanych postów
22971
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
91876
nie dostarczasz do organizmu noboosterów -> pompa znika proste.
pamiętaj że w cp jest tylko 1g aakg, pompa nie będzie więc duża.
w przerwie między cyklami możesz brać noboostery bez kredy np hemo no, nitrox,white blood, ale pamiętaj że jest to drogi interes wspomagający właściwie tylko komfort treningu, więc wg uznania i $$$.
Szacuny
21
Napisanych postów
2992
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
41803
"pompa" to w glownej mierze - oprocz no boostera - kwestia umiejetnego trenowania..
cp - mnie akurat - wcale tak dobrze nie pompuje - jest ta mmalo aakg jak juz pisali koledzy. to glownie jednak kreatyna - takze to powinno zostac co urosnie - jesli bedzie nadal dieta i trening
Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2007-03-18 10:30:17
Szacuny
5
Napisanych postów
393
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9525
dokładnie tak
kiedyś nie miałem wogule pompy i myślałem że należy faszerować się jakimiś środkami, teraz jak każdy powiem że umiejętny trening jest najważniejszy i po nim jestem konkretnie spompowany
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
trzeba także zauważyć, że na tzw.pompe oprócz pierwszoplanowej odpowiedniej techniki ćwiczeń, oprócz boosterów typu cytrulina, AAKG ma także duży wpływ sama kreatyna.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid