Puma nie grymasze tylko pytam z ciekawosci;p stosuje ten plan i jest ok a planuje jeszcze zastosowac ostateczne poswiecenie za 3 tygodnie
...
No i bardzo dobrze, trzymaj sie zalozen, nie przegapiaj treningow, rob dobre hopki w diecie, a skonczysz tak samo ladnie jak PakerConan lub nawet lepiej.Program pewniak i na redukcje i na sile i na jakosc miesni.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
WIEDZMA JEST MOJA %)
Znizka 30% na sprzet Kelton:
http://www.sfd.pl/Pozegnalna_Znizka_30%_na_sprzet_Kelton_od_Pumy.-t624346.html
...
witam
sry ze odswiezam ale wpadl mi w rece ten plan i chce go w wyprobowac ale rozpietki kombinowane to takie Rozpiętki kombinowanie na skosie dodatnim 3*10-12 czy Combo Kon/eks wycisk/rozpiętka kombinowane 3*10-12 z experymentu klaty .
Jak nie posiadam poreczy to czym moge te cwiczenie na nich zastapic ? z gory dzieki za odp
i jak wyglada zuraw na nogi sa to wykroki?
cos takiego?
Zmieniony przez - bot001 w dniu 2009-05-05 08:42:05
sry ze odswiezam ale wpadl mi w rece ten plan i chce go w wyprobowac ale rozpietki kombinowane to takie Rozpiętki kombinowanie na skosie dodatnim 3*10-12 czy Combo Kon/eks wycisk/rozpiętka kombinowane 3*10-12 z experymentu klaty .
Jak nie posiadam poreczy to czym moge te cwiczenie na nich zastapic ? z gory dzieki za odp
i jak wyglada zuraw na nogi sa to wykroki?
cos takiego?
Zmieniony przez - bot001 w dniu 2009-05-05 08:42:05
...
Rozpietki kombinowane - to rozpietki kombinowane.
Zuraw -> you tube -> glute ham raise.
Zamiast poreczy - sztanga na skosie ujemnym, ale to nie jest zastepstwo tylko inne cwiczenie.
Zuraw -> you tube -> glute ham raise.
Zamiast poreczy - sztanga na skosie ujemnym, ale to nie jest zastepstwo tylko inne cwiczenie.
WIEDZMA JEST MOJA %)
...
Dzieki za odpowiedz, a jeszcze jedno male pytanko wiem ze moze wydac ci sie glupie ale czy nie spadnie mi sila w wyciskaniu sztangi na lawce plaskiej? treningow nieuwzgledniajac tego cwiczenia? sog bardzo mi sie spodobal trening ;] / dzisiaj zrobilem nogi a powinienem klatke ale ją juz wczoraj zrobilem i postanowilem wzucic ten nowy plan
Zmieniony przez - bot001 w dniu 2009-05-05 14:25:51
Zmieniony przez - bot001 w dniu 2009-05-05 14:25:51
...
Taktycznie - tak -> przez 2 tygodnie bedziesz sie kalibrowal pod sztange.
Strategicznie - nie -> dasz silny bodziec rozwojowy calemu lancuchowi funkcjonalnemy, takze wszystkie miesnie urosna, te ktory odpowiadaja za wycisk.
Jak strasznie sie boisz to na skosie ujemnym zrob max - 15 st.
Tyle ze wszyscy staraja sie usunac plaska na stale z treningu, a ty obawiasz sie o swoj wynik w niej... ;)
Zmieniony przez - puma666 w dniu 2009-05-05 14:27:44
Strategicznie - nie -> dasz silny bodziec rozwojowy calemu lancuchowi funkcjonalnemy, takze wszystkie miesnie urosna, te ktory odpowiadaja za wycisk.
Jak strasznie sie boisz to na skosie ujemnym zrob max - 15 st.
Tyle ze wszyscy staraja sie usunac plaska na stale z treningu, a ty obawiasz sie o swoj wynik w niej... ;)
Zmieniony przez - puma666 w dniu 2009-05-05 14:27:44
WIEDZMA JEST MOJA %)
...
czytam z ciekawoscia ten temat.
tez jade splitem. i trenuje 3 razy w tygodniu.
klata+ tric
plecy+bic
nogi+barki
zmienic na 4 dni?
przepaszam ze w tym temacie jesli tzeba zaloze nowy
tez jade splitem. i trenuje 3 razy w tygodniu.
klata+ tric
plecy+bic
nogi+barki
zmienic na 4 dni?
przepaszam ze w tym temacie jesli tzeba zaloze nowy
...
Jeszcze raz dzieki. No ja tez bym zaryzykowal dla nowego bodzca ale troche sie boje pomysle jeszcze mam tydzien do nastepnej klatki ,a i w tym planie powt tak jak poradziles koledze np skos 5 x 6(2powt rezerwa), 6(1powt rezerwowe) i te juz bez rezerw 3 seria z ciezarem dla 6 powt a do nastepnych 2 serii tez dokladac mimo ,iz nie zrobie tych 6 powt?. Bede dokladac po 2kg
...
takszybko nikt tu nie pracuje 24h hehe. Do pumy mam jeszce problem z duzym tylkiem ; pi w treningu nog chcialbym zmienic np
prostowanie nog na maszynie 5s
uginanie podudzi 5s
wykroki4s - ale od tego tez chyba tylek rosnie?
zuraw 4s
,,Dzien dobry,, 5s
albo dac przysiady na koniec bede wtedy uzywac mniejszych ciezarow bo kregoslup mi na zbyt wysokie nie pozwala (hieperlordoza) rowniez podlozyc sobie ciezarki 1kg pod piety i schodzic do kata 90stoptni ponoc jak sie ta robi tylek nie rosnie
i łydki bez zmian
Edit: i jak dlugo jechac tym lane 6tyg potem 2 tyg regeneracyjne i ulozyc podobny plan?
Zmieniony przez - bot001 w dniu 2009-05-05 14:44:58
prostowanie nog na maszynie 5s
uginanie podudzi 5s
wykroki4s - ale od tego tez chyba tylek rosnie?
zuraw 4s
,,Dzien dobry,, 5s
albo dac przysiady na koniec bede wtedy uzywac mniejszych ciezarow bo kregoslup mi na zbyt wysokie nie pozwala (hieperlordoza) rowniez podlozyc sobie ciezarki 1kg pod piety i schodzic do kata 90stoptni ponoc jak sie ta robi tylek nie rosnie
i łydki bez zmian
Edit: i jak dlugo jechac tym lane 6tyg potem 2 tyg regeneracyjne i ulozyc podobny plan?
Zmieniony przez - bot001 w dniu 2009-05-05 14:44:58
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Czy to ma sens?
Następny temat