Zmieniony przez - the.best30 w dniu 2008-03-02 16:29:56
...
Napisał(a)
co pan proponuje?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie jestem w stanie odp.na to pytanie, poniewaz sam nigdy nie bralem udzialu w zawodach kulturystycznych. z pewnoscia moge sluzyc rada w temacie uzyskania sily, masy, wzglednie definicji tzw plazowej, byloby duza przesada jeslibym wypowiadal sie w temacie mi malo znanym.
pozdr
mc
pozdr
mc
IHS TEAM
...
Napisał(a)
ogolnie robie wszystko inaczej niz zalecacie, jem tylko 2 razy dziennie duze posilki, mieszam cukry z tluszczem ,nie jem supli, cwicze tylko 2 razy w tyg , po 3 godziny, trening silowy, tylko po od 1 do 4 powtorzen, w 40 seriach na kazda grupe plus ruchy negatywne z submaxymalnym ciezarem,codzienna jazda na roweze po 4 godz, dziennie,.moim celem jest sila, rzezba masa w tej kolejnosci, obecnie waze 90kg przy 182 cm i 9%bf,uwazam ze wygladam lepiej niz 99% bywalcó silowni, bo mam wiedze, geny, wysoki prog bulu, serce i dusze w to wkladam dodatkowo,bede 2-gim arnoldemniedlugo, na silce mam ksywe wariat,nikt z was nigdy nie cwiczyl tak intensywnie jak ja to wam gwarantuje!
the.best30 - to twoja wypowiedz z innego postu więc co Marek w takim przypadku mógł by tobie radzić jak ty poprostu już jesteś sam w sobie Mistrzem.
the.best30 - to twoja wypowiedz z innego postu więc co Marek w takim przypadku mógł by tobie radzić jak ty poprostu już jesteś sam w sobie Mistrzem.
...
Napisał(a)
Nawet śmieszne

Wróć do podstaw...
http://www.sfd.pl/Z_Bodym,do_świetnej_sylwetki!-t443588.html
http://www.sfd.pl/temat226776/ -artykuł dla każdego
Poprzedni temat
do Marka C. -moje przemyslenia odnosnie diety i treningu
Następny temat
do M.C.-robienie rzeżby przy 20% białka w diecie?
Polecane artykuły