Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą!! III---III
...
Jestem zdecydowanym przeciwnkikiem sterydow jednak wielu moich znajomych je bierze(bez doswiadczenia) w zwizku z tym mam pytanie z czym najlepiej brac metanabol rzeby szybko rosnac i aby bylo malo skutkow ubocznych a takze jakie moga byc skutki.Chcem pokazac to znajomym ktorzy sie w to bawia bez doswiadczenia moze im to pomoze (skoro nie moge ich zniechecic to przynajmiej niech wiedz co i jak)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
przyznaj sie ze chcesz brac i tyle
do kasacji
do kasacji
Znawca w dziale odżywki & suplementy :)
...
Napisał(a)
Jestem zdecydowanym przeciwnkikiem sterydow jednak wielu moich znajomych je bierze(bez doswiadczenia) w zwizku z tym mam pytanie z czym najlepiej brac metanabol rzeby szybko rosnac
Taaaaaa... nawet nie masz odwagi ANONIMOWO się przyznać...
Taaaaaa... nawet nie masz odwagi ANONIMOWO się przyznać...
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
...
Napisał(a)
To tylko wasze insynuacje nie wiecie jak jest to po co pisac glupoty... wielu kolegow pyta mnie z czym brac mete itp odradzam im to ale i tak nic nie moge poradzic to przynajmniej w ten sposob jakos im pomoge i od razu mowie ze ja nic nigdy nie bralem jade na sucho
...
Napisał(a)
ta i jestes taki dobry wujek
smiech na sali kolego
chcesz sie dowiedziec o skutach brania mety? - zapraszam do wyszukiwarki
smiech na sali kolego
chcesz sie dowiedziec o skutach brania mety? - zapraszam do wyszukiwarki
...
Napisał(a)
nah zaluje ze zadalem to pytanie widze ze "glodnym chleb na mysli" i kazdy podejrzewa kazdego o branie sterydow naszczescie istnieja jeszce takie strony jak http://cellbolic.com/kulbiz/cell.php?co=art&idart=123&PHPSESSID=e5ae77d9af5bf6ec4677c0d3a68bc548 w ktorej znalazlem odpowiedz na to nurtujace mnie pytanie
...
Napisał(a)
forum nie jest po to zeby byly tu tylko artykuly...
...
Napisał(a)
'
Zmieniony przez - WWJD w dniu 2007-05-22 15:43:41
Zmieniony przez - WWJD w dniu 2007-05-22 15:43:41
"The important thing is not to stop questioning."
...
Napisał(a)
poczytaj sfd to znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania
CENNIK STERYDÓW GG LUB WWW W PROFILU
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!