Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
497
Czy ktoś z obecnych tutaj miał sam problem taki jak ja lub zna kogos z takim problemem??? Bedac miesiac temu na siłowni robiłem klatke i jak to bywa ostatnią serie ciężko się robi wiec napina sie cały człowiek i robi wszystko by wycisnąć. I ostatnio wlaśnie stało mi się coś bo odczułem okropny ból z tyłu głowy po jednej stronie mniej więcej miedzy karkiem a czaszką. I do teraz jak ćwicze niepotrafie znaleść pozycni aby nie zaczeło boleć. Przejżałem wszystkie fora i medyczne i sportowe i nieznalazłem nic na ten temat. Prosze o pomoc.
Szacuny
10
Napisanych postów
1907
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
35840
ehhhhh mój kolega miał to samo, dokladnie ten sam przypadek, tyle ze zrobil blad i czekal az samo przejdzie, przez co było jakieś 3 miesiące w plecy z treningami, polecam wizytę u lekarza, aczkolwiek jak znam zycie to zaleci nie trenować.
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
497
No niestety juz kiedys to mialem i wlasnie raz minelo samo po 3 miesiacch... a raz lekarz mi powiedzial ze to zapalenie miesnia przysadki mozgowej... :( Dzieki za odpowiedzi znowu sie umowilem na wizyte do neurologa... mam nadzieje ze nie powie "ograniczyc cwiczenia"