SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pytanie .

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 710

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 112 Wiek 37 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2863
Czy jeżeli zdaży mi się że w bilansie dziennym będzie mi brakowało np 70 W i co za tym idzie mniej kcal tego dnia to dodawać je do następnego dnia taak żeby bilans tygodniowy się zgadzał .?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 858 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 44197
tak

MÓJ DZIENNIK http://www.sfd.pl/REDUKCJA_Endomorfika-t1064014.html  PODSUMOWANIE str 45

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1664 Napisanych postów 27216 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 516400
Jeżeli jednego dnia nie dostarczyłeś odpowiedniej ilość kalorii to NIC SIĘ NIE STAŁO.
Od następnego dnia staraj się trzymać swój bilans kaloryczny adekwatny do Twojego celu.
...
Napisał(a)
Remik7 Ćpaj Sport
Ekspert
Szacuny 710 Napisanych postów 34672 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 254711
ale jak najbardziej można nadrobić tak aby bilans tygodniowy się zgadzał
...
Napisał(a)
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14691 Napisanych postów 53702 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 403242
Remik7
ale jak najbardziej można nadrobić tak aby bilans tygodniowy się zgadzał

Jestem tego samego zdania

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

suplement dobierz

Następny temat

Tesciu

Shoty
Polecane artykuły