...
Napisał(a)
witam ćwicze już od 8 miesięcy z małymi przerwami i już powoli odechciewa mi się ćwiczyć, co moge zrobić abym znowu chciał ćwiczyć proszę o pomoc. DO 16 lat to trzeba bedzie jakoś wyglądać:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Witam, nie mogę znaleźć ułożonego treningu na biceps pod procenty. Pomógłby mi ktoś ułożyć taki trening?
...
Napisał(a)
już
raczej dopiero
Myślę że twój problem polega na złym odżywianiu się stąd brak chęci/sił do treningu. Zależy to też od twojego celu, jeżeli chcesz być wielki możesz motywować się poprzez filmiki z najlepszymi. Siłownia to też miejsce wielu znajomości. Zależy od Ciebie po co na co i dlaczego ćwiczysz...
raczej dopiero
Myślę że twój problem polega na złym odżywianiu się stąd brak chęci/sił do treningu. Zależy to też od twojego celu, jeżeli chcesz być wielki możesz motywować się poprzez filmiki z najlepszymi. Siłownia to też miejsce wielu znajomości. Zależy od Ciebie po co na co i dlaczego ćwiczysz...
...
Napisał(a)
urożmaićic ćwiczenia radze, zmienic trening inne ilości powtórzeń , priorytet kłaśc na zaniedbywanew partie a w oststeczności zasięgnąć po suple, przyrosty są dobrą motywacją;]
...
Napisał(a)
Zrób sobie 2 tygodniową przerwe. Jeśli naprawde lubisz ten sport to będzie Ci brakowało siłki i wrócisz na nią w podskokach.
Postaw sobie jakis cel i rób wszystko by go osiągnąć. TO chyba najlepsze rozwiazanie
Postaw sobie jakis cel i rób wszystko by go osiągnąć. TO chyba najlepsze rozwiazanie

...
Napisał(a)
fenix dokładnie;] ale potem jest problem jeżeli sie tego planu nie zrealizuje w określonym czasie;]
...
Napisał(a)
ćwicze na siłe, na rzeźbie mi zabardzo nie zależy tylko na wielkości bicka itp. jeszcze na siłowni nigdy nie byłem i nie rozmawiałem z trenerem jak ćwiczyć na siłe aktualnie ćwicze coś koło godziny dziennie. Powiem tak jak mam iść znowu ćwiczyć to mi się nie chce ale jak zaczne to dostaje chęci czemu to tak?
...
Napisał(a)
To sport dla wytrwałych.
Wymaga wielu poświęceń i czasu. I takie tam
Wymaga wielu poświęceń i czasu. I takie tam

...
Napisał(a)
ja w sumie zaczełem ćwiczyć z tego względu że pewna osoba o 3 lata starsza zaczęła mi się czepiać, i z początku miałem motywacje taką aby go dogonić, ale po pewnym czasie przestał się czepiać to już nic, ale pojechałbym na siłke zobaczyć jak ćwiczyć na siłe, możę ktoś by mi doradził ćwiczenia na siłe?
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Wyciskanie,_Dwubój_i_Trójbój_Siłowy-f141.html planów do woli, wystarczy poszukac 

...
Napisał(a)
Jak ci sie juz dupy nie chce ruszyc na silke, to daj se spokuj z tym ,,sportem"
Im trudniej
Tym łatwiej.
...
Napisał(a)
"Już od 8 miesiecy" o czym ty piszesz weź pomyśl jak już to dopiero od 8 miesięcy
jak miales zapał na 8 miechów to nie ma sie wogóle czym chwalić jedynie zal.pl
Wszystko zalezy od podejścia jak masz chęci to możesz cwiczyć w piwnicy na prowizorce i bedzie z ciebie coś a jak nie masz podejscia to nawet full wyposażona siłownia Ci nie pomoże bo będziesz sie po niej obijał i ludziom dupe zawracał

Wszystko zalezy od podejścia jak masz chęci to możesz cwiczyć w piwnicy na prowizorce i bedzie z ciebie coś a jak nie masz podejscia to nawet full wyposażona siłownia Ci nie pomoże bo będziesz sie po niej obijał i ludziom dupe zawracał

Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...
Poprzedni temat
Dźwignia w atlasie
Następny temat
Współczesny trening siły mięśniowej
Polecane artykuły