Witam... moj problem jest dosyc nietypowy
Cwicze na silowni od kilku miesiecy.. staram sie korzystac z rad zawartych na forum... Cwicze kolo 5 razy w tygodni.. Praca ktora wykonywalem na codzien pozwalala mi trenowac codzienie
Zmienilem prace dotego jeszcze studiuje a nie chce rezygnowac z silowni!!
Teraz grafik mojej pracy przedstawie:
1 tydzien
pon- wolne
wtorek- praca
sroda - wolne
czwartek - praca
piatek - wolne
sobota - szkola
niedziela - szkoala
2 tydzien
pon - praca
wtorek - wolne
sroda - praca
czwartek - wolne
piatek - praca
sobota - praca
niedziela - praca
Te tygonie potem sie przeplataja, w dni pracy nie dam rady cwiczyc.. pracuje 12 godz.. od 9 do 21 ( znalazlem tylko jedna silownie otwarta w godz rannych ale nie chcial bym zmieniac silowni )
Wypadalo by mi zaledwie 10 treningow w ciagu 4 tyg.. to zdecydowanie wedlug mnie za malo.. mam mozliwosc dorzuci treningi w czasie szkoly.. kosztem poczatkow wykladow :D wyszlo by 14 treningow.. tyle ze nie wiem czy te tyg w ktorych moge tylko 2 razy skorzystac z silowni niezaprzepaszczaly by efektow...
Moglbym prosic o jakies rady ?? ( moze jakas specyficzna dieta?? moze zmiana silowni bedzie konieczna ?? )
Cwicze na silowni od kilku miesiecy.. staram sie korzystac z rad zawartych na forum... Cwicze kolo 5 razy w tygodni.. Praca ktora wykonywalem na codzien pozwalala mi trenowac codzienie
Zmienilem prace dotego jeszcze studiuje a nie chce rezygnowac z silowni!!
Teraz grafik mojej pracy przedstawie:
1 tydzien
pon- wolne
wtorek- praca
sroda - wolne
czwartek - praca
piatek - wolne
sobota - szkola
niedziela - szkoala
2 tydzien
pon - praca
wtorek - wolne
sroda - praca
czwartek - wolne
piatek - praca
sobota - praca
niedziela - praca
Te tygonie potem sie przeplataja, w dni pracy nie dam rady cwiczyc.. pracuje 12 godz.. od 9 do 21 ( znalazlem tylko jedna silownie otwarta w godz rannych ale nie chcial bym zmieniac silowni )
Wypadalo by mi zaledwie 10 treningow w ciagu 4 tyg.. to zdecydowanie wedlug mnie za malo.. mam mozliwosc dorzuci treningi w czasie szkoly.. kosztem poczatkow wykladow :D wyszlo by 14 treningow.. tyle ze nie wiem czy te tyg w ktorych moge tylko 2 razy skorzystac z silowni niezaprzepaszczaly by efektow...
Moglbym prosic o jakies rady ?? ( moze jakas specyficzna dieta?? moze zmiana silowni bedzie konieczna ?? )
Krzysztof Piekarz
a warto pomyslec o ACT bo dwa razy na tydzien... zdecyudowanie latwiej bylo by to pogodzic