Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
141
Witam
Mam pytanie odnośnie treningu. Otóż zamieżam zapisać się na siłownię mam 19l. Waga 71kg 180cm. Aktualnie wyciskam na klatke 80kg ;/. Mam zamiar kupic sobię do odżywiania na początek serwetkę białkową spożywczą. Czy to wystarczy.Jestem amatorem i dopiero zaczynam przygodę ze sportami siłowymi czy opłaca się kupywac odzywkę?
Szacuny
203
Napisanych postów
31902
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94099
napewno sie serwetkę-
jesli juz t serwatkę - ALE TEZ NIE bo to nic jak laktoza - a'la mleko w proszku - chyba ze mowiso BIALKU SERWATKI.
no mzoesz ale i tak najwazniejsza jet DIETA - a odzywki sa aby zalatac w niej dziury
Szacuny
0
Napisanych postów
104
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3388
Zgadzam sie z przedmówcą początkowo musisz przyzwyczaic organizm do zwiekszonego wysiłku aby sam uzupełniał wszystkie ubytki jezeli odrazu zaczniesz brac odzywki pujdziesz Twojemu ciału za bardzo na reke i odzwyczaisz od samodzielnej regeneracji nie masz az jakos bardzo duzej niedowagi wiec mozesz narazie odpuscic odzywki. Pozdro
Aha jeszcze jedno co do odzywek na bazie laktozy są on do dupy gdyz laktoza przeleci przez ciebie jak przez sito co najwyzej od zbytnich iloosci mozesz dostac rozwolnioenia, mleko jest dobre dla małych dzieci gdyz ich organizm posiada enzym odpowiedzialny za trawienie własnie laktozy a ludzie dorosli tak owego nie posiadaja
PS A co do wyciskania to 80 kg na początek przy Twojej wadze to wcale nie jest zle :D
Zmieniony przez - generation w dniu 2004-09-13 18:07:02
Szacuny
13
Napisanych postów
391
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3644
TLUSZCZ, TLUSZCZ, TLUSZCZ!! To wlasnie przez laktoze nie pije wiecej niz 0,5 litra mleka/dziennie - i to w pierwszej polowie dnia!!
Ale swoja droga 80kg na poczatek to calkiem niezle... Nie bujasz??
"Sympatia jest czesto wzajemna, Antypatia - zawsze!"