Od dłuższego czasu zastanawiam się aby zapisać się na boks, ale jakoś nie jestem pewien. Mam 17 lat 180cm wzrostu i około 90kg wagi, w wieku 8-13 lat trenowałem karate ale to nie było to co lubiłem. Czy trenowanie boksu sprawia radość i czy nie jest to po prostu strata czasu? Pytam, bo nigdy nie trenowałem boksu i nie wiem jak to jest.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
tomek4511Czy pizza z kurczakiem jest smaczna i czy nie warto po prostu zjeść czegoś innego?...Czy trenowanie boksu sprawia radość i czy nie jest to po prostu strata czasu?...
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Pytasz, czy boks sprawia radość?
Cóż, jak to często bywa, wszystko zależy od punktu widzenia: na załączonym obrazku obaj zawodnicy uprawiają boks, ale ten z lewej ma z tego masę uciechy, a ten z prawej, jak się zdaje, znacznie mniej.
Zmieniony przez - KrzyśK w dniu 2019-09-09 07:33:04
Zmieniony przez - KrzyśK w dniu 2019-09-09 07:48:28
Cóż, jak to często bywa, wszystko zależy od punktu widzenia: na załączonym obrazku obaj zawodnicy uprawiają boks, ale ten z lewej ma z tego masę uciechy, a ten z prawej, jak się zdaje, znacznie mniej.

Zmieniony przez - KrzyśK w dniu 2019-09-09 07:33:04
Zmieniony przez - KrzyśK w dniu 2019-09-09 07:48:28
1
...
Napisał(a)
Ta, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ale i tak zapisze się na boks, nie dowiem się jak nie spróbuje.
1
...
Napisał(a)
tomek4511Ta, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ale i tak zapisze się na boks, nie dowiem się jak nie spróbuje.
Bardxo słuszna koncepcja, tylko ustawiaj sie z lewej strony, bo ten po prawej, to ma przerąbane.
Powodzenia!
...
Napisał(a)
Jednemu sprawia radość gra w bilard, innemu gra w CSa a jeszcze innemu picie piwa, nie wiem czy akurat boks to będzie to co Ci radosć sprawi, potrenujesz iz zobaczysz czy to dla Ciebie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jakie sztuki walki dla patyczaka? Poradźcie
Następny temat