Dlaczego dział doping ?
- odżywianie tutaj mi nie pomoże co najwyżej pilnowanie w diecie wszystkich składników itd. ale to już każdy na poziomie przewałkował
- trening tutaj zawsze można coś zmienić
- suplementacja krocie bym wydał i lipa by była
Może zaczne od tego, że jestem człowiekiem który łatwo się zalewa i ma chude kości czyli taki jak by endo-ekto. Już to można stwierdzić po długich chudych palcach i małej dłoni i po brzuchu.
BF - 16%
Sprawa wygląda tak, że mimo iż od dłuzszego czasu staram się robić lepsze treningi lepiej odżywiać łykać nie powiem co za jaką kase i lipa nic wygląd taki sam.
Dorzuce węgli ok puchne w fat.
Myslalem i medytowalem dlugo co zrobic zeby zjechac do jednocyfrowego bf a przy okazji zbudowac cos.
Co wymyśliłem ? prop,wins,spalacz,ckd/skd,trening silowy split
Oczywiscie wszystko zrzucam jak by na genetyke mowilem sobie dlugo nie ma genetyki jest zly trening i jedzenie etc. gowno prawda genetyka jest

Teraz jak wy to widzicie ?
1-8 prop 100mg e2d
3-9 wins 30mg ed
+ spalacze aeroby naczczo rano najwiecej sily bede mial na ckd/skd
Teraz troche z innej beczki 8 tygodni na zbudowanie czegos i zejscie do jednocyfrowego bf z 16 to troche za malo wiec
Czy bym mogl pojechac tak
1-10 prop 100mg e2d
5-11 wins 30mg ed
+ jakie spalacze polecicie wiadomo bf 16 na poczatku bede jechal bez potem cos lajtowego potem myslalem zeby wrzucic cos z joha
TERAZ NA CZYM MI ZALEZY TUTAJ KIERUJE GLOWNIE DO WAS PYTANIA..
1.Co po takim cyklu ? dalej jechac ckd/skd czy moze to sie wiaze ze spadkami itd.
2.Co jesli bede chcial zmiejszyc bf bo nie uda mi sie dojsc do takiej formy jaka chce dalej jechac ckd/skd ze spalaczem na odbloku ?
3.Jak sensownie przedluzyc bym mogl ten cykl 11 tyg to duzo ale z moja genetyka moge spodziewac sie utrudnien wolalbym miec wiecej czasu a nie mam pojecia co bym mogl tutaj wlaczyc.
A jeszcze tak na marginesie ile przed rozpoczeciem odpalic ckd/skd ? 2 tygodnia wystarcza czy 3 przynajmniej ? Na tych 3 tygodniach nie robil bym aero jakis super wolalbym wykorzystac potencjalna energie na cyklu.
Ankiety nie wypelniam dla niektorych tutaj bicie soku wiaze sie z byciem duzym (chcialbym byc duzy) a ja tutaj chce pokonac samego siebie