ALEX moim skromnym zdaniem troche przesadziles,no chyba ze masz z 50 cm w bicu i byl to Twoj 10 cykl

Ale 2 strzaly wina dziennie

dla mnie to juz hardcore.
React proponuje taki cykl:
Deca(mg)
1.100
2.200
3.200
4.200
5.200
6.200
7.200
8.200
9.100
Od piatego tygodnia Winstrol 50 mg co 3 dni az do konca cyklu.10 dni po ostatnim zastrzyku albo Deki albo Wina (zalezy jak wyjdzie) niech zacznie Proviron 50 mg (2 tabletki) dziennie przez 2 tygodnie,a potem zaraz na drugi dzien po skonczeniu Provironu,niech zacznie Clomid po jednej tabletce dziennie tez przez ok.2 tygodnie.Osobiscie darowalbym sobie Proviron,a jesli juz bym go bral to w trakcie cyklu,w przypadku gdyby po Dece wystapilo zmniejszenie potencji(deca dick).Clenbuterolu niestety nie umiem rozpisac,jest mi calkowicie obcy ten srodek,nigdy go nie bralem,ale chyba sie skusze.Zeby zlapac beztluszczowa mase na tym cyklu to normalne - dieta,a Winstrol i
dobra dieta napewno dadza niezle pocieta mase ktora da Deca,a jeszcze jak sie dorzuci Clen to naprawde mozna sie ladnie pociac.Chyba tez skusze sie na Clen jeszcze przed wakacjami,mimo tych paskudnych skutkow ubocznych,ciekawe czy da mi lepsze efekty niz ECA.

"BYŁY KAPITAN KOMANDO FOKI I OBECNY GROMU K.C. RAYBACK"
-----<<<<<<<<

>>>>>>>>-----