Mam 16 lat cwicze okolo 6-7 miesiecy.. diete mam (jestem strasznie chudy 66kg na 180 cm ;/ ) chcialbym zaczac swoj pierwszy cykl z odzywka (zastanawiam sie nad kreatyna lub czyms innym) chcialbym wydac na 1 cykl nie wiecej niz 50-60 zł.. mam prosbe czy moglby mi ktos powiedziec co by bylo dla mnie najlepsze?? i czy lepsze sa tabletki czy w proszku.. mono czy cos innego?? nie znam sie na tym dla tego prosze o pomoc.. z gory dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
kup lepiej 2kg gainbolica, Mass XXL albo Monster Massa a nie jakies kreatyny
. Przy tej wadze, to pomylka

...
Napisał(a)
okk dzieki.. mozesz zarzucic jakies tematy, albo powiedziec jak to sie dawkuje??
...
Napisał(a)
chce zakupic te rzeczy: Mass XXL 2kg -59 zł.. oraz Ostrowie 800g 28 zł .. czy to jest dobre zestawienie?? i czy Wysylka Gratis obowiazuje tylko w ofertach specjalnych powyzej 49 zł czy w normalnym sklepie tez??..czekam na opinie
...
Napisał(a)
weź już lepiej kup tylko mass xxl 3kg
Jeżeli nie robisz nic niczego nie osiągniesz
...
Napisał(a)
j/w mass xxl styknie jak na początek,
ale bialko rowniez spokojnie mozesz brac,
czego nie wiesz wpierw korzystaj z wyszukiwarki
pzdr
ale bialko rowniez spokojnie mozesz brac,
czego nie wiesz wpierw korzystaj z wyszukiwarki

pzdr
<<<Bez celu i chęci nigdy nic nie osiągniesz>>>
http://www.sfd.pl/meine_siłownia-t301836.html
...
Napisał(a)
Oczywiscie pamiętaj o diecie. I jak masa nie idzie to kalorii dowal (węgli złożonych, zdrowych tłuszczy). Masa pójdzie.

Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!