...
Napisał(a)
KOLEGA byl na cyklu z metanabolem indyjskim i dwab dni po cyklu pojechal oddac krew jako hnorowy dawca krwi myslicie z moze wyjsc z tego jakies g****??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
no racja aleks...:)..avantd to pewnie sprawka przejsciowej hipoglikemi po oddaniu krwii..mowa o tej agresji i pobudzeniu..co do mojej usuniętej wypowiedzi ..to miała bytć ironia ale nich zniknie jeśli miał by ja ktoś dosłownie interpretowac niechaj tak będzie...
pump it
...
Napisał(a)
Ciężko powiedzieć z tego co wiem to badają pobieraną krew. Pytanie tylko czy badanie obejmuje środki dopingowe. Jeżeli tak to nie powinni przyjąć takiej krwi.
...
Napisał(a)
nic sie nie stanie nie pod tym katem sa te badania krwi chic nie powiem ze sie moge mylic ale rosadnie myslac tak powinno byc
sila walka honor
...
Napisał(a)
jeśli się nie mylę to najpierw oddaje się próbkę do badania,a potem dopiero pobierają odpowiednią ilość
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
ej to rozkmińcie ..biorą od palaczy taką krew pełną metahemoglobiny czyli wsumie czerwony ...balast nic więcej ..pełno w niej czadu nikotyny i tłoczą to potem rannym..mam ..tzn miałem kumpla co jarał ,nawet o białym poszedł krew oddawać..fan czekolady jeden,esz ****a żyć nieumierać
pump it
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!