Witam. Przez 7 miesięcy ćwiczyłem różnymi odmianami FBW, teraz mam trochę mniej czasu na treningi, poza tym chcę coś zmienić, dlatego myślę że ciekawą opcją będzie p&p. FBW robiłem z priorytetem na plecy, dodam że nie robiłem w tym czasie żadnych izolacji na biceps triceps. Teraz chciałbym popracować trochę nad ramionami. No ale dobra plan wygląda tak:
Push:
Przysiady tylnie 4x8
WL 3x8
Dipsy 3x8
Rozpiętki skos + 3x10
Żołnierskie siedząc 3x8
Francuskie 3x8
Pull:
MC 4x8
Drążek nachwyt 3x8
Wiosło hantlami 3x8
Uginanie sztangi łamanej 3x8
Młotki 3x10
Brzuch z progresją obciążenia 3x15
Teraz mam przymusową przerwę spowodowaną naciągnięciem ścięgna w łokciu. Robić zejście w dół z obciążeniami z poszczególnych ćwiczeń, pomijając te główne: siady, MC, WL ? czy jechać dalej na tym, na ile pozwalają cieżary na robienie serii roboczych? myślałem jeszcze nad tym, aby dać drążek nachwytem przed MC. Szrugsów nie robię, jestem zadowolony ze swoich kapturów. Co Wy na to?
// trening 3x w tygodniu
Zmieniony przez - Xyron w dniu 2012-02-20 23:51:08
Push:
Przysiady tylnie 4x8
WL 3x8
Dipsy 3x8
Rozpiętki skos + 3x10
Żołnierskie siedząc 3x8
Francuskie 3x8
Pull:
MC 4x8
Drążek nachwyt 3x8
Wiosło hantlami 3x8
Uginanie sztangi łamanej 3x8
Młotki 3x10
Brzuch z progresją obciążenia 3x15
Teraz mam przymusową przerwę spowodowaną naciągnięciem ścięgna w łokciu. Robić zejście w dół z obciążeniami z poszczególnych ćwiczeń, pomijając te główne: siady, MC, WL ? czy jechać dalej na tym, na ile pozwalają cieżary na robienie serii roboczych? myślałem jeszcze nad tym, aby dać drążek nachwytem przed MC. Szrugsów nie robię, jestem zadowolony ze swoich kapturów. Co Wy na to?
// trening 3x w tygodniu
Zmieniony przez - Xyron w dniu 2012-02-20 23:51:08
Nic nie smakuje tak dobrze, jak zwycięstwo z samym sobą.