Szacuny
120
Napisanych postów
3766
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
73149
Cześć
Starsi użytkownicy forum zapewne pamiętają gościa o nicku Puma666, który przed kilkoma laty prężnie działał na sfd.pl. Ostatnio wzięło mnie na sprawdzenie jego forum (pięć liter.com - bez reklamy), a tam wielka pustka. Po odejściu z sfd trochę się tam działo i wszystko zwolniło. Czy ktokolwiek wie co dzieje się z tym gościem, czy ktokolwiek wie kim jest, jak wygląda/wyglądał? I przede wszystkim czy faktycznie był aż takim ekspertem czy poprostu kolejnym szamanem.
Takie moje przemyślenia podczas nudy w pracy :D pozdro
Szacuny
14809
Napisanych postów
53701
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
403224
Witaj,
z tego co pamiętam, to chyba jednak bliżej było mu do szamana
Prawdziwi specjaliści nie znikają. Znikają z forum, ale nie ze sportu Takie przypadki nie znikania, to np. Wodyn (Andrzej Roszkowski), Niwix (Konrad Topolski), Eclipse (Paweł Zontek)
Zmieniony przez - georgu w dniu 2020-06-29 18:22:34
Szacuny
8
Napisanych postów
5891
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
21032
Urodziłam temu narcystycznemu samozwańczemu trenerowi dziecko - ma juz 11lat. Kolejna podopieczna z która teraz jest, kolejną dwójkę dzieci xd Ogólnie przerost formy nad treścią, mały człowieczek z wybujałym ego, na szczęście juz nie musze ogladać jego brzydkiej facjaty ;) Forum jego padło, bo wizje przekroczyły mozliwości wykonawcze. a ja po jego "treningach" mam wielopoziomowe dyskopatie w kregosłupie, tak więc odradzam xd
Szacuny
1019
Napisanych postów
5449
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
137577
yoyo1978
Urodziłam temu narcystycznemu samozwańczemu trenerowi dziecko - ma juz 11lat. Kolejna podopieczna z która teraz jest, kolejną dwójkę dzieci xd Ogólnie przerost formy nad treścią, mały człowieczek z wybujałym ego, na szczęście juz nie musze ogladać jego brzydkiej facjaty ;) Forum jego padło, bo wizje przekroczyły mozliwości wykonawcze. a ja po jego "treningach" mam wielopoziomowe dyskopatie w kregosłupie, tak więc odradzam xd
Nie no, to chłop musi być przystojny skoro tak panny podrywa jedna za drugą Przynajmniej na płodność nie może narzekać...
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".