SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Psychika

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1008

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 169 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1147
Witam mam problem otóż od 3 miesięcy gdy zaczynają się lekcje zaczynam automatycznie myśleć że chce mi się pierdzieć i zaczynają się wzdęcia.Wiem że to przez psychikę ale niewiem co mam zrobić.
plis pomóżcie
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 136 Napisanych postów 4193 Wiek 40 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 44232
Wstrzymywanie jest nie zdrowie. Z naturą nie wygrasz, tak więc musisz się nauczyć puszczać cichacze.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 169 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1147
Czy ktoś odpowie normalnie
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 141 Napisanych postów 2284 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 24765
Siła autosugestii. Prawie, jak efekt Pawłowa. Skontaktuj się z psychologiem.
...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 20658 Napisanych postów 71746 Wiek 43 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 577512
Popracować nad psychiką i dietą zapewne też

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Początkujący
Do psychologa się wstydzę bo to mój wujek
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 640 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 12532
Jakieś lekkie śniadanie zamiast grochówy zjedz rano.
...
Napisał(a)
Początkujący
ale ja wogóle nie jem śniadania
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 141 Napisanych postów 2284 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 24765
moc
Do psychologa się wstydzę bo to mój wujek

Myślałem, że w Polsce jest kilkuset psychologów. Najwidoczniej się myliłem.

Czuję tu jakąś nędzną prowokacje.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

złamana kosc srodrecza

Następny temat

Kontuzja stopy - co z tym robić ??

electro
Polecane artykuły