Siemka wszyskim
Mam 19 lat, robilem 2 lata pompki i cwiczenia w domu, bez sprzetu, potem cykl na kreatynie Scitek Nutrion, Gainerze Jumbo i hormony i oczywiscie dobra dieta, efekty dosyc dobre bo zlapalem 4kg, 2cm w lapie i 5 w klatce piersiowej ale potem przyszedl czas na szkole(o 5 rano wstawanie a o 19:30 dopiero bylem w wdomu) i zaprzestalem
Teraz po pol rocznej przerwie jade troche na sucho a w lutym mam zamiar kupic:
Proteiny NITRO-TECH HARDCORE PRO SERIES
Kreatyna CELL-TECH HARDCORE PRO SERIES
BCAA Nitro-X lub NITRO AMINO FX PRO SERIES
1MR lub Jack3D lub Hot Blood
Jestem szczuply i zalezy mi zeby zlapac pare centymetrow tu i tam
celem jest sie troche napompowac i zwiekszyc sile(nie chce wygladac jak atleta a niestety tak wygladam)
Jezdze do kumpla na silke i cwicze w domu, mam hantle 2x 20kg i rurke w futrynie drzwi
Co myslicie o tych suplach??
Dodam ze dieta bez wyliczania kalorii po prostu ryz z tunczykiem lub piersiami kurczaka+ jakis banan lub jogurt + jem wszystko to co moj wuja (ktory przez ostatni miesiac przytyl 4kg)
i bez zmian
Czekam na rady odnosnie odzywek, jak co brac, czego nie brac z czym
i przedewszystkim czy to dobrze dobrane produkty tzn czy spelniom moje oczekiwania??
z gury dzieki za pomoc
Mam 19 lat, robilem 2 lata pompki i cwiczenia w domu, bez sprzetu, potem cykl na kreatynie Scitek Nutrion, Gainerze Jumbo i hormony i oczywiscie dobra dieta, efekty dosyc dobre bo zlapalem 4kg, 2cm w lapie i 5 w klatce piersiowej ale potem przyszedl czas na szkole(o 5 rano wstawanie a o 19:30 dopiero bylem w wdomu) i zaprzestalem
Teraz po pol rocznej przerwie jade troche na sucho a w lutym mam zamiar kupic:
Proteiny NITRO-TECH HARDCORE PRO SERIES
Kreatyna CELL-TECH HARDCORE PRO SERIES
BCAA Nitro-X lub NITRO AMINO FX PRO SERIES
1MR lub Jack3D lub Hot Blood
Jestem szczuply i zalezy mi zeby zlapac pare centymetrow tu i tam
celem jest sie troche napompowac i zwiekszyc sile(nie chce wygladac jak atleta a niestety tak wygladam)
Jezdze do kumpla na silke i cwicze w domu, mam hantle 2x 20kg i rurke w futrynie drzwi
Co myslicie o tych suplach??
Dodam ze dieta bez wyliczania kalorii po prostu ryz z tunczykiem lub piersiami kurczaka+ jakis banan lub jogurt + jem wszystko to co moj wuja (ktory przez ostatni miesiac przytyl 4kg)
i bez zmian
Czekam na rady odnosnie odzywek, jak co brac, czego nie brac z czym
i przedewszystkim czy to dobrze dobrane produkty tzn czy spelniom moje oczekiwania??
z gury dzieki za pomoc